Mustafa Balkan

Mustafa Balkan

Küresel 300 Aile ve Rockefeller

Küresel 300 Aile ve Rockefeller

"Paranın merkezini kontrol eden hükümeti kontrol eder!" 
(Nathan Meyer Rothschild)

 

 

ABD’li banker, bankacı David Rockefeller, 101 yaşında ve kalp yetmezliği yüzünden New York’taki evinde ölmüş. Ölümüyle birlikte “dünyanın en eski milyarderi” olan Rockefeller, ülkenin ilk milyarderi olan Standard Oil kurucusu John D. Rockefeller'ın en genç ve son sağ kurtardığı torunu idi.

Rockefeller, dünyayı yöneten 300 aile (komite) arasında beşinci sırada birisi. Küresel anlamda Yeni Dünya Düzeni’nin temel oyuncuları arasında bulunuyor.

Size Rockefeller Ailesi’ni anlatmayacağım.

Dünyayı yöneten küresel güç merkezlerinden ve bu merkezlere bağlı olarak faaliyet gösteren ve bir örümceğ ağı gibi çalışan global ailelerin hakimiyetlerinden söz etmek istiyorum.
Bu küreselcilerin Finansal güç merkezi, City of London Corporation’da 1067'de kuruldu.
Askeri güç merkezi, District of Columbia’da olup 1871'de kurulmuştur.
Dini güç merkezi ise, Vatikan şehri olup 1929'da egemen olmuştur.
Bunların her üçü de kendi ülkelerinden tamamen bağımsız ayrı devletlerdir.
 
***

300 ailenin arkasındaki güç, dünyanın finansal ve siyasi sistemlerine hâkim olan Anglo-Yahudi düşüncesi ve zihniyetidir. Bu düzende Rothschild, Rockefeller, Oppenheimer, Goldsmid, Mocatta, Montefiore, Sassoon, Warburg, Samuel, Kadoorie, Franklin, Solucanlar, Stern ve Kohen aileleri bulunur.

Önem derecesine göre Yeni Dünya Düzeni'nin küresel anahtar oyuncuları şu isimlerden oluşmakta:

1: Lord Jacob de Rothschild.

2: His son Nathaniel.

3: Baron David de Rothschild

4: Sir Evelyn de Rothschild

5: David Rockefeller

6: Henry Kissinger

7: George Soros

8: Lloyd Blankfein

 
***

Amerika’da 1937’de kaleme aldığı “Amerika’nın 60 Ailesi” adlı kitabın yazarı Gazeteci Ferdinand Lundberg, ABD’deki sistem hakkında şunları söylüyor:

“Amerika bugün altmış en zengin ailelerinin hiyerarşisi tarafından yönetiliyor ve doksan aileden daha az zenginlik ile korunuyor... Bu aileler, Birleşik Devletlere hakim modern sanayi oligarşisinin yaşayan merkezi. Soyut demokratik hükümet biçimi, onun arkasında fiili bir hükümet, kutuplar içinde mutlakiyetçi ve plutokratik, iç savaştan bu yana giderek biçim almaya başladı. Bu fiili hükümet aslında Birleşik Devletlerin hükümeti - gayri resmi, görünmez, gölgeli. Bir dolar demokrasisinde para hükümeti.

Bu aileler, dünya çapında bankacılık sistemi, eğlence endüstrisi, gıda endüstrisi, petrol ve gaz endüstrisi, denizcilik endüstrisi, metaller ve maden endüstrisi üzerinde tekel sahibi. Finansal piyasalardaki bu egemenlik sayesinde dünyadaki her hükümetin tellerini çekerler.”
 
***

Rockefeller ailesi tarafından kontrol edilen bankalar şunlardır: Londra ve Berlin'deki Rothschild Banks'ları Lazard Brothers Bank of Paris İsrail Moses Sieff İtalya Bankası Hamburg ve Amsterdam'daki Warburg Batikleri Lehman Brothers Bank of New York New York Kuhn Loeb Bankası New York Chase Manhattan Bankası, Goldman Sachs Bank of New York.

Bu hamur daha çok su götürür. 
Kaldığımız yerden inşaâllah devam ederiz.
 

AZİZİM DİYOR Kİ…

“Para zamanımızın tanrısıdır ve Rothschild onun peygamberi.”
Heinrich Heine

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Balkan Arşivi
SON YAZILAR