İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Muhteşem geri dönüş…

Muhteşem geri dönüş…

Geçen hafta oynanan Karagümrük maçından son dakikada bulduğu golle sahadan beraberlikle ayrılan temsilcimiz bugün zorlu bir sınava çıkacak. Haftalardır defans hattında sos veren Konyaspor, Beşiktaş maçına kendi saha ve seyircisi önün de mutlak galibiyet ile çıkacaktır.

Önceki haftalara göre zor gol yiyen bir takımdan kolay gol yiyen bir takıma döndük. Bunda illaki defans hattının hataları vardır. Fakat defanstaki oynayan oyuncularınıza güven veren kaleciniz olmaz ise işleriniz sarpa sarar. İki haftadır kaledeki yerini Erhan’a bırakan Sehic Beşiktaş maçı ile umarım sahalara geri döner. Sehic’in eksliğini önceki maçlarda iliklerimize kadar hissettik.

Maçın cumartesi saat dört’te oynanacak olmasından dolayı yönetim de bilet fiyatlarını makul tutmuş. Hele de Beşiktaş maçı olunca taraftarın stadı doldurması gerekiyor. Bunun için itici güç olan taraftarımız önceki maçlara nazaran stadı doldurur.

Alacağımız bir galibiyet hem takımdaki özgüveni arttırır hem de ilerisi için umut verir.

Ara transfer dönemi malumunuz başladı. Dost ortamında konuşulanlara göre yönetimin ara transfer veya sezon bittikten sonra da afaki bir transfer yapmayacağı söyleniyor. Öncelik olarak Konyaspor’un borcunu aşağılara kadar indirmek. Bütçemiz zaten kısıtlı olduğundan ve hem futbol da hem de basketbolda harcama limitlerine dikkat eden yönetim anladığım kadarı ile ayağını yorganına göre uzatmaya kararlı. Bence yapılanlar da doğru gözüküyor.

Lakin belirli noktalara da transferler elzemdir. Sezon başından beri istenileni veremeyen bazı oyuncular mevcut. Bunları ya takıma adapte edeceksiniz ya da takıma fazla zarar vermeden yolları ayırmamız gerekiyor.

Beşiktaş maçı umarım bir dönüş maçı olur ve Konyaspor’umuz daha önce ki yaptıkları başarıları tekrar yapar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR