Musa Arat ve Konya Basını

Musa Arat ve Konya Basını
Cuma akşamı teşkilatla gazeteciler bir araya geldi. Çok şey konuşuldu: Yatırımlar, Belediyeler, Şeb-i Arus, özellikle Rektörlük Seçimleri, Mevlana, Tarım Müzesi, Sanayi, Yerli Otomobil, Gençlik yapılanması vs.

Yazdıklarımızla ilgili yapıcı her türlü eleştiriler için teşekkürler.

Dilimiz döndüğünce yazmaya devam edeceğiz.

1 Kasım seçimleri ülke adına gerçekten çok önemliydi. Biz de ülkenin geleceği adına üzerimize düşen neyse yaptık ve neredeyse her gün yazdık. Eleştirildiğimiz hususlardan bir tanesi daha kısa yazmamız hususunda. Bunu da başımızla birlikte aldık kabul ettik.

Bazen ipin ucu kaçıyor haklısınız, yazının şehvetiyle parmaklarımızı klavyeden alamıyoruz.

Yıl 2015 ve her şeyin jet hızıyla ilerlediği bir çağdan bahsediyoruz. Toplum olarak çok fazla okumayı sevmediğimiz gerçeğini de kabul edecek olursak; meseleleri elden geldiği kadar kısa ve öz anlatmanın önemini bir kez daha teyit ediyoruz.

Ayrıca daha sık birlikte olmak için gayret edeceğiz.

Peşin peşin bir şey söyleyeyim. Ak Parti İl Başkanı Musa Arat’a karşı olan mesafeli halimiz az da olsa nötr durumuna kayma eğiliminde. Sebebi şu:

YAZININ DEVAMI

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.