İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Ne Gam Var Ne Keder

Ne Gam Var Ne Keder

Lige üst sıraları hedefleyen bir takım olgusuyla başlayan Konyaspor şuan ligde kalma mücadelesi vermekte. Fakat üst sıraları hedeflemen için oyuncuların kaliteli olmalı forvetin sağlam olmalı defansın iyi olmalı. Bizde ne forvet ne defans hepsi birbirinden kötü. Beşiktaş maçından önce kulübün oyunculara maç primi olarak yüksek miktarda prim vadetmesine rağmen sahada yoklukları oynayan bir takım izlemiş olduk. İnanın maçın on beşinci dakikasında Amir’in Lens’e yapmaması gereken faul olmasa bile bu oyun mücadelesiyle maçı kazanamazlardı. Bir oyuncu daha maçın başında bu şekilde rakip oyuncuya nasıl girebilir anlamış değilim. Eğer bu şekilde girecekse o maçtan sonra o oyuncunun biletini kesmen gerekir. Bu zorlu süreçte arkadaşlarını yalnız bırakamazsın.

Aynı şekilde Vida’nın dakikalar otuz üçü gösterdiğinde Miloseviç’e yapmış olduğu harekete hakemin VAR’a çağrılmaması Anadolu kulüplerinin nasıl hakkının yendiğinin bir örneğidir. Bunun bir diğer örneğini de Fenerbahçe Malatya maçında da görmüş olduk. Gökhan Törenin hiçbir temas yokken ikinci sarı karttan oyundan atılması hakem kamuoyu için utanç verilecek bir durumdur. 

Konyaspor 2.Başkanı Selçuk Aksoy maçtan sonra Konyaspor’un biletini kestiler açıklamasını yaptı. Kendince doğru olabilir lakin ortada bir takım yoktu ki biletini kessinler Konyaspor’un. Kurduğunuz takım ortada. Böyle bir takımdan ne bekleyebilirsiniz ki. Sezonun başında hemen hemen her kez veryansın ederken bu takım bizi ligde bırakmaz derken neredeydiniz sayın başkan diye de sormadan edemeyeceğim. Şimdi bu saatten sonra konuşmanın bir anlamı olmaz.

Yıllar öncede bu takım küme düşmüştü. O zaman da kulübün başında Mehmet Ali Kuntoğlu vardı. O zaman ki başkanı da kimse unutmamıştır. Eğer şu an bu takım küme düşerse inanın bu başkanı da kimse unutmaz bundan emin olabilirsiniz. Koskaca Uefa’ya giden takımı düşüren başkan olarak hafızalarda yer edinirsiniz.

Önümüzde zorlu bir Rize maçı var. Artık Konyaspor için devam ya da tamam maçı. Bu saatten sonra dananın kuyruğu kopacak. Ya bu maçı kazanacağız ya da Eskişehir, Gaziantep veya Mersin İdman Yurdu gibi aşağılara doğru gideceğiz. İnşaallah bizim sonumuzda bu takımlar gibi olmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR