Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Ne Konyaspor'muş be..!

Ne Konyaspor'muş be..!

Hatırlarsınız geçen sene Bedesten esnafı Hasan kardeş çıktı büyük ilgi gördü klasik Konya şivesi ile skor tahminleri ve hatta esprili ''Ne Gonyaspormuş beee...!'' latifesi uzun süre tüm medyada yer bulmuştu..

Konyaspor evinde Galatasaray ile oynayacak ya günlerdir adeta yer yerinden oynuyor..

Yahu arkadaş hafta sonu çok ama çok değerli bir maça çıkacak Konyaspor, can derdinde öyle böyle değil sezonun son maçında hem kendisi hem de rakibi açısından kader belirleyici bir maç bu..

Hemen spekülasyonlar başladı, yok öyle olursa böyle olur, yok şu yapılırsa sonucu bu olur yahu ne diyorsunuz siz o sosyal medya zaten başlı başına çamur, gidin ötede oynayın da çamurunuzu bulaştırmayın..

Konyaspor yönetimi son derece önemli bir açıklama yaptı malumunuz..

Dedi ki ''Ligde kalmak adına ekonomik ve manevi büyük uğraşlar veren kulübümüz, Pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya şehir olarak kenetlenerek çıkacak. Bu vesileyle kamuoyuna tekrar hatırlatmak istiyoruz. Şampiyonluk yarışına bakmaksızın sahaya çıkacak futbolcularımız, terinin son damlasına kadar mücadelesini verecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yazılı, görsel ve sosyal medya mecralarında ise kulübümüze ithaf edilen yakıştırmaları üzülerek takip ediyoruz. Renk fark etmeksizin insani ve ahlaki değerlerden yoksun kişilerin, bizi anlamadığını biliyoruz. Sadece sözüm ona kendi şampiyonluklarına odaklanmış, dünyanın kendi kulüpleri etrafında döndüğüne inanan bu güruha ne söyleyecek sözümüz ne de harcayacak zamanımız var. Konyaspor Kulübü, bunlara gereken cevabı sahada verecektir.''

Bakın ''bu güruha ne söyleyecek sözümüz var ne de harcayacak zamanımız var'' denildi bu cümlenin altını net şekilde çizdi ayrıca küme düşme hattındaki diğer maçlara da odaklanılması gerektiğini de özellikle vurguladı yönetim..

Çok net bir mesaj ama gel gör ki derdi sadece ortamı germek olan o malum güruh hala dur durak bilmiyor en son Ömer başkanın akrabasına ait aracı bile gs plakalı diye öne çıkardılar sözde Ömer Korkmaz'a aitmiş gibi göstermekten de geri durmadılar..

Dedim ya çamur at izi kalsın mantığı ile onlara göre her yol mübah..

Ayıptır yahu ama derdi belli kendilerinden başkasını görmeyenler bakalım pazar akşamına kadar daha neler yumurtlayacaklar..

Konyalı da haklı olarak Bedesten esnafı Hasan kardeşin o meşhur deyimini söylenip duruyor. ''Ne Konyaspor'muş be..!''

Yani bir deyim var koyun can kasap et derdinde derler siz istediğiniz kadar çamurunuzda oynayın, kendi pencerenizden bakıp yorum yapın, Konyaspor ligde kalmak için önce kendisini düşünecek elbette bildiği gibi yapar merak etmeyin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR