İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Neyi Bekliyorsunuz…

Neyi Bekliyorsunuz…

Yıllar önce Konyaspor’da bir Ziya Doğan diye teknik direktör vardı. Diyarbakırspor’u düşürmüş ardından Konyaspor’a imzayı atmıştı. Ne hikmetse Konya’yı da düşürüp gitmişti. Şuan da ismini dahi hatırlayan ya da duyan yok nerde kim bilir. O günü Konya taraftarı hiç unutamamıştır sanırım.

Aynı şekilde Konyaspor’da ne yöneticiler geldi gitti. Bazıları iyi iş yaptı bazıları kötü. Ama kötü iş yapanları da Konyaspor taraftarı hiç iyi yâd etmiyordur. Şimdi onlarda ortadan kayboldu. Sadece başkanlık yaptıkları yıllarda kendi isimlerini ön plana çıkardılar.

Türkiye’de yıllarca top oynuyorsun arkasından teknik direktörlük yapıyorsun ve bir türlü mesleğini geliştiremiyorsun. Bu bahsettiğim kişi tabii ki İsmail Kartal’dır. Aynı bal yapmaz arı gibi o kulüp senin bu kulüp benim dolaşıp duruyorsun. Fakat artık kendini de bitirmiş oldun. Bu saatten sonra hiç bir kulüp İsmail hocaya görev vereceğini zannetmem.

Maçtan sonra da hoca her zaman ki gibi klasik açıklamalar yapıyor. Belli aralarda biz daha iyiydik vs. Gerçekten hocaya sormak lazım biz farklı bir maç mı izledik. Takım doksan dakika boyunca kaleye isabet eden şutu yok. Daha doğrusu kaleye isabet etmeyen de şutu yok. Ondan sonra spiker her hangi bir tasarruf da bulunacak mısınız diye sorunca da ben karar veremem onu yönetim karar verip diye topu yönetime atıyor. Adam haklı gönderirseniz tazminatımı almadan gitmem diyor.

Pazar akşamı oynanan maça gelirsek rakip dakikalar yirmi biri gösterdiğinde on kişi kalıyor. Bu dakikalara kadar Konyaspor’da hiç bir aksiyon yok. Kırmızı karttan sonra belki takım toplanır da kendisine gelir diye beklerken dakikalar ilerledikçe daha da kötüye gitmeye başladı. Sanırım oyuncular ya paralarını alamıyorlar ya da hoca ya karşı bir tavır almış olsa gerek ki böyle bir oyun anlayışı asla kabul edilemez. Sen hocaya kızsan da para alamasan da böyle bir oyunu Konya taraftarı da kabul etmez.

Dün takımda iyi oynayan bir elin parmağıyla saysak geçmez. Fakat haftalardır o kadar kötü top oynayan Kravets,Shengelia’ya hoca muhtaç ki ilk on bir de oynatıyor. Bir de Konyaspor’da bir Daci vardı. Gören bilen var mı nereler de o oyuncu. Devre arası gönderilecekler listesindeyken Galatasaray’a iki gol atma başarısını gösteren oyuncu neden kadroda yer almıyor. Bunu neden kimse sormuyor.

 Umarım bu yazımı yazarken yönetim hızlı bir şekilde karar alıp hocayı gönderir. Çünkü tuz kokmuş olay bitmiş.

Haaaa göndermezler ise de yakın zaman da kendilerinin de gideceğini bilirler.

Görüp bakacağız…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR