Efe Şar

Efe Şar

ÖzKonyasporlular

ÖzKonyasporlular

Herkese mutlu hafta sonları dilemek isterdim. Fakat bizler ÖzKonyasporlular olarak zaten mutluyuz. Öz diyorum sevgili okurlarım. Maçla ilgili elbette bir şeyler karalayacağım fakat Anadolu illerinde yaşayan futbolseverlerin İstanbul takımlarını tutmalarını gerçekten anlayamıyorum. Şöyle de bir gerçek var ki onları Konya'da mağlup etmekten ayrı bir haz alıyorum. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya arkasını dönüp, çıkış kapısına gidenlerden ricam kameralarının video modundan çıkarmayı unutmasınlar çünkü gözyaşlarınız akarken bu anları ölümsüz kılmanızı istemem. Her şeyi geçtim, Soner'in füzesini futboldan nefret eden adam bile ayağa kalkar da alkışlar...

Fenerbahçe maçı öncesi dostlarımızla muhabbet ederken burada Fenerbahçe'yi yeneceğimizi söyledim. Güzel hislerle geldim stadyuma. Nitekim Konyaspor umduğum gibi başladı maça, 10 dakika da skor tabelasında 2-0'lık skoru yakaladık. Öne geçtikten sonra açıkçası bir korku sarmadı değil. Konyaspor öne geçmeyi iyi biliyor fakat skoru koruma ve arttırma noktasında maalesef eksik. İlhan Hoca'nın buna ciddi ciddi kafa yorması gerek.

Hamleler biraz gecikince galibiyet gidiyor diye içimizden geçmedi değil. Devre arasında takviye şart gibi görünüyor. Özellikle kenardan destek alabileceğimiz isimler kadromuza katmamız gerekiyor.

Yeni yönetimi hocası futbolcusu çok iyi bir uyum yakaladı. Güzel bir sezon geçireceğimizden hepimiz eminiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Efe Şar Arşivi
SON YAZILAR