İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Özlediğimiz Konyaspor…

Özlediğimiz Konyaspor…

Daha önceki maçlarda sadece Göztepe maçı hariç diğer maçlarda çok iyi oynamasına rağmen tabelaya yansıtamayan bir Konyaspor vardı. Bu maçta ise hem oyun olarak hem de skor olarak Konyaspor sahadan net bir skorla ayrılmayı bildi. Kasımpaşa maçı Aykut hocamızın dediği gibi ya üst sıralar ya da alt sıralarla olan bağı belirlemiş olacaktı. Takımımızda takımdaşlık tavan yapmışken böyle bir skorun alınması da futbolcular ve bizler için olağanüstü güzel bir şey olarak gözüküyordu. Daha önceki maçlarda da iyi oynamamıza rağmen gol yollarında bir türlü istenileni veremeyen Bajic yedek kulübesinde oturup maça forvet olmadan başlamak ise ayrı bir handikaptı. Fakat Konyaspor ‘ un ne yapacağını ve ne yapmak istediğini teknik direktörümüz Aykut Kocaman oyuncularına öyle bir anlatmış ki takım olarak bu sezonun en iyi skorunu almış bulunmaktayız. Elimizdeki fırsatları daha iyi değerlendirebilseydik bu maçın daha farklı skora gideceği her kes tarafından biliniyordu. Konyaspor ‘ un şu geride kalan yedi haftalık periyotta gollü galibiyetle ayrılıp net bir skor alması daha sonraki maçlarda daha çok gol atmasını temenni ederiz. Dolayısı ile Konyaspor taraftarı ve bizler hafta sonunu mutlu bir şekilde geçirmiş olduk. Umarım bu başarılar önümüzdeki diğer maçlara da yansır.

Bu haftadan sonra milli maç arasına giriyoruz. Milli maçtan sonra da evimizde Malatya ile oynayacağımız zorlu bir maç bizi bekliyor. Bu maçta da galip gelip Konyaspor daha yukarıları düşünebilir. Umarım dileklerimiz gerçek olur ve bizlerde mutlu oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR