İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Özledik artık maçları

Özledik artık maçları

Gerçekten özledik maçları…

Şu Ağustos ayı gelse de başlasın artık şu ligler…

Gerçi Konyaspor’umuz ligi erken açacak ve Temmuz ayında Uefa Konferans liginde gruplara kalabilmek için ön eleme maçları oynayacak. İnşaallah bu maçlardan alnının akı ile çıkar. Herkesin bildiği gibi bu sezon da ligden dört takım düşecek. Bundan dolayı transfer sezonunu iyi değerlendirmek gerekiyor.

Şimdi Konyaspor’un şu transfer döneminde gelen ve gidenlere bakacak olursak hangisi ağır basıyor buna bakmak lazım. Gelenler mi iyi yoksa gidenler mi bu karşılaştırırsak bu sezon gerçekten yönetim iyi transferler yaptı diyebiliriz.

Gidenler arasında Abdulkerim Barkaçı,Musa Çağıran,Marin Anicic,Eray Birniçan,Erten Ersu,Skubic,Ahmet Hassan ve Alberk Koç. Bu oyuncular arasında en fazla arayacağımız Abdulkerim Bardakçı. Umarım onun yerini dolduracak oyuncu Abdulkerim’den daha başarılı olur ve kendini kanıtlar. Keşke kaleci Erten Ersu’da takımda dursaydı iyi olurdu. Sehic’in arkasında taraftara bana göre güven veriyordu. Bunu yönetim ve teknik heyet daha iyi bilir lakin biz yine de yazacağımızı yazalım.

Gelenler arasında ise Pavicic,Ahmet Oğuz,Cebrail Karayel,Kahraman Demirtaş,Erhan Erentürk,Yasir Subaşı,Bruno Paz,Muric,Muhammet Demir Konyaspor’a hayırlı olsun diyelim.

Bu sezon üç kulvar da yarışacak temsilcimiz kadro derinliğini iyi yapması gerekiyor. Şöyle bir baktığımızda gelen oyuncuların çoğu bonservissiz olarak alındı. Bunda da büyük başarı görüyorum.

Temmuz ayının başında kombineler satışa çıktı. Lakin satışlar istenilen seviyede gözükmüyor. Umarım taraftar bütçesine göre kombine alır ve bu sezon takımını sahada yalnız bırakmaz. Geçen sezon taraftar azlığında bu takım ligi üçüncü bitirdi ise gerçekten taraftar bu sezon sahayı doldurursa istenilen daha büyük başarı muhakkak gelir.

Son olarak playoof’a kalarak süper lige çıkan bir diğer temsilcimiz Beyko Konyaspor’u tebrik ederim. Kısıtlı kadro ile bir üst lige çıkmak büyük başarı. Süper ligde devamlılık her zaman esastır. Geçen sezon bu takımı üst lige çıkaran oyunculardan bir çoğu takımdan ayrıldı. İllaki yönetim ve teknik heyet bu giden oyuncuların yerini dolduracaktır. Çünkü bu şehir hem futbolda hem de basketbolda daha yukarıları hak ediyor.

Şimdiden herkesin kurban bayramını tebrik ederim. Sevgi ve saygı ile kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR