İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Özlem bitti…

Özlem bitti…

On bir hafta süren galibiyet hasreti Alanya’da son buldu. Defanstaki adam eksikliğimize rağmen orta sahadan Jevtovic’i stopere Ali Turan’ın yanına çeken Aykut Kocaman Jonsson’ın yanına da Volkan’ı monte etti. Deplasmanda alınan galibiyet her şeye rağmen çok güzeldir.

Konyaspor’un oyunu toparladığı Galatasaray maçında belli olmuştu. Yeter ki inanalım ve bu takıma güvenelim. Geriye kalan üç haftalık periyotta ne olur hep beraber göreceğiz. Ligi beşinci bitirmek neden olmasın diye de soruyorum kendime. Umarım bu dileklerimiz gerçek olur.

Önümüzde zor bir Trabzonspor maçı var. Trabzonspor dokuz haftadır yenilmiyor ve özgüven oturmuş takımda. Pazar günü bizi zor bir maç bekliyor. Bu arada maçtan sonra Alanyaspor’lu birkaç taraftarın otobüslerimizi taşlamış olduğunu gördük. Şunu demek gerekirse; Alanya’dan Konya’ya dost falan olmaz.

Son olarak pazar günü Anadolu Selçuk’un kendi evinde Menemen Belediye’yi yenerek ligde kalması herkesi çok sevindirmişti. İnşallah gelecek sezon böyle durumlara düşmez bu takım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR