İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Perşembenin Gelişi Çarşambadan Bellidir…

Perşembenin Gelişi Çarşambadan Bellidir…

Fenerbahçe ile oynadığımız ve 5-1 kaybettiğimiz maç, “perşembenin gelişi çarşambadan belli olur” dedirtmişti. Maça gelmeden önce ligin başına dönersek gönderilen oyuncular neden gönderilmişti kısaca bir hatırlayalım. Jahovic Aykut Kocaman’ın sistemine uygun değildi. Fofana çok para istemişti. Yatabare’nin maliyeti yüksekti. Traore bekleneni verememişti. Diğer saymayıp da gönderilen oyuncuları burada yazma gereği duymadım. Gelen oyunculara bakarsak stopere alınan Anicic , sol kanata alınan Alper Uludağ , on numara alınan Miya , Shengelia ve müzmin golcümüz Bajic.

Şimdi sorarlar adama bu gönderilen oyuncuların yerine bu gelen oyuncular çok mu iyiydi de bu oyuncular gönderildi. Hadi maliyeti yüksek diye gönderdiniz. Bu sezon kaç galibiyet aldınız da kasamız doldu. Ligin başında herkes gibi biz de bas bas bağırıyorduk. Takıma golcü lazım, takıma takviye lazım diye. Fakat bizim bu yazdıklarımızı sadece taraftar görüyordu. Görmek ve duymak isteyenler kulaklarını ve gözlerini kapatmışlardı. Bu saatten sonra duysalar da bir fayda etmez. Ben Fenerbahçe’ye yenildiği için takıma kızmıyorum. Zaten yenileceği herkes tarafından biliniyordu. Ama bu kadar rezil bir futbolla bu kadar çok gol yemeyi beklemiyordum. Benim gibi kaç kişi maçın yetmiş beşinci dakikasında kanalı değiştirmiştir ki. Çünkü izlesem daha çok günaha gireceğim. Onun için  televizyonu kapatmak zorunda hissettim kendimi. Bir ara maçın onuncu dakikası topla oynama oranı yüzde yetmiş bire yüzde yirmi dokuzdu. Gerçekten utanç duyulacak bir durum. Biz utanç duyduk da futbolcular ve teknik yönetim utanç duyuyor mu o da ayrı bir durum. Maçtan sonrada çıkılacak klasik demeçler verilecektir. Konyaspor’un hangi ataklarında kenardan ortalar gördük. Ya da hangi ataklarda heyecanlandık sorarım size. Sadece yaptığımız top çevirme başka da bir şey yok. Top çevir bulursan bir gol yat üstüne maçı almaya çalış. Anlayacağınız dostlar daha önceki yazdıklarım gibi bu takımdan çok şey beklememek lazım. Çünkü o heyecanı o ruhu veremiyorlar. Önümüzde ligde Gençlerbirliği’yle oynayacağımız bir maç var. Bu maça kadar takım ve teknik heyet iyi hazırlanırlar da oyunu alırız. Sizce umut ışığı var mı?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR