Efe Şar

Efe Şar

Saka'rlık bizim işimiz

Saka'rlık bizim işimiz

Bu sezon kriz geçirmeden bitirebildiğimiz maç yok çok şükür. Sezon boyunca bir çok örneği var. Son dakikada 3 puan verdiğimiz maçlar var. 3 puan alacakken 1 puanla ayrıldığımız maçlar... Var oğlu var. Maalesef ki Erzurum maçı da onlardan biri olacaktı. 
Açık konuşmak gerekirse,
 Erzurumspor can havliyle son umutlarını oynuyor. Stres kaynaklı hata yapmaya çok meyilli bir takım görüntüsünde. Bir İsmail Kartal depremi yaşamış, milli maç arasını krizle geçirmiş. Buradan en az 1 puanla ayrılırız diyoruz. Maç geneline bakarsan bireysel hatalar kaçan penaltılarla 3-5 gol atacağın bir maç ama neredeyse 2 puan bırakıp gidiyorduk Erzurumdan... Sakarlıkta üzerimize yok maalesef  Yediğimiz golde rahatça kafa vurdurduk, orta sahada çok kritik top kayıpları yaptık. Orta hakem sayın Saka'da bizimkilere ayak uydurunca garip bir maç oldu bana göre. Jevtovic profesyonel davranıp 2. Sarıyı almamak adına kendi darbe almış gibi yerde yatmasa, 10 kişiyle bu Erzurumdan enkazla çıkardık. Tekrar korkulu rüyalar görmeye başlardık. 

Yalnız değinmek gerek maçın orta hakemi gerçekten kötü bir görüntü verdi. Maç boyunca bir Jevtovicten bir Sehic'ten bir de Barış Saka'dan çekindim. Maçın kaderine etki edecek 3 adam.
Barış hoca her pozisyonda bir soru işaretiydi bana göre. Bana göre bizim pozisyon penaltı değil, Erzurumsporun son dakika verilmeyen ve Var'dan dönen temiz de bir penaltısı var. 

Neyse ki sahadan 3 puanla ayrılan takım biz olduk. ilhan hoca geldi geleli tek mağlubiyet aldı. Bu seri Ankaragücü maçıyla devam etmesi dileğiyle. Herkese keyifli bir hafta diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Efe Şar Arşivi
SON YAZILAR