İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Sefasıyla Cefasıyla Yalan Dolu

Sefasıyla Cefasıyla Yalan Dolu

Bantı geçmişe doğru saracak olursak geçen sezon Ankaragücü maçından sonra başa gelen yeni yönetimin ilk işi Rıza Çalımbay takımın başında iken hocanın görevine son verip yerine Aykut Kocaman ‘ını getirmek olmuştu. Kulüp yeni seçimden çıkmış ve yönetimin başına Hilmi Kulluk ve ekibi gelmişti. Kulübün başına birilerini getirmek zor olmasa gerek birileri bir şekilde yönetim olarak kulübün başına gelecek. Ama şu bir gerçek ki işi ehline vermeniz lazım. Eğer işi ehline vermezseniz Konyaspor gibi köklü bir kulüp aynı bu şekilde ligin dibine demir atar. Yeni yönetimin yaptığı işler ortada. Selçuklu Belediyespor ‘un bünyesinde bulunan Selçuk Basketi Konyaspor ‘un bünyesine alınır. Daha sonra Anadolu Selçuklu sporun ismini de 1922 Konyaspor olarak değiştirirler. Gelin görün ki Anadolu kulüpleri bu kadar borç batağında iken taraftar neden yönetimin böyle bir kararlar aldığını hala anlamış değildir. Şunuda unutmayalım 1922 Konyaspordan kaç oyuncu A takıma katıldı ki ilk onbirde top oynuyor bunu da düşünmek lazım. Aykut Kocaman ‘ı Ankaragücü maçından sonra getirdikten sonra da takımın almış olduğu galibiyetler veya yenilgiler ortada duruyor.

Geçen sezon sadece kendi evinde üç galibiyet ve bu sezonda sadece son dakika penaltı golüyle toplasanız dört galibiyet almış bir takım bulunmakta.

Diyeceğim yönetim için en kolay yol bir teknik direktörün işine son vermektir.  Ama hemen her kez tarafından dile getiriliyorken takım ligin başlarında bu oyuncu kadrosu yetersiz derken bu yönetimin kulaklarını kapamasıydı. Hala da aynı serzenişte bulunulması iyi bir forvetimizin bile olmaması sadece bunun tek sorumlusu yönetimdir.

Şimdi Aykut Kocaman gitti. Ama gitmesi gereken birileri daha var. O gidecek kişiler de yönetimdir. Çünkü bu takımı bu hale sadece Aykut Kocaman getirmemiştir. Yönetiminde payı büyüktür. Demem o ki yukarda da belirttiğim gibi işi ehline vermezseniz acınacak duruma düşersiniz.

Stadta o pankartları hepimiz görmüşüzdür.Sefasıyla cefasıyla seninleyiz Aykut Kocaman yazılıydı. Demek ki  bu işler böyle olmuyor. Hani cefasıyla Aykut Kocamanın yanında olanlar şimdi neredeler? Nerede olacaklar dut yemiş bülbül gibi bir kenarda bekliyorlar.

Bu sezon sıkıntılı olacağı lig başamadan belliydi. Şimdi ne olacak birilerini yönetim bulup getirecek. İnşaallah getirdiği kişi Konyaspor ’u bu girdaptan çıkarırda önümüze güzel bir şekilde bakarız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR