Selçuk Üniversitesi'nden sistem açıklaması

Selçuk Üniversitesi'nden sistem açıklaması
Selçuk Üniversitesi'nden yeni sisteme dair açıklama geldi

Selçuk Üniversitesinde bağıl sisteme uygun olmaması ve güvenlik nedeniyle bir süre önce yeni otomasyon sistemine geçilmişti. Ancak yeni sistemin yetersizliğinden dolayı öğrenciler özellikle ders kaydı yapma noktasında ciddi sıkıntı yaşadı. Bu noktada Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin'nden açıklama geldi. Şahin, "Bugün 15:00 itibariyle eski otomasyon sistemimiz kayıtlar için yeniden açıldı ve kayıt almaya devam ediliyor. Yeni sistemde 7 günde 3 bin kayıt yapılabilmişken, eski sistemde 6 saatte 15 bin kayıt alındı. Kayıtlar sorunsuz devam ediyor.Sınav sonuçları hızla eski otomasyon sistemine aktarılıyor. Bu işlemler tamamlandıktan sonra tamamiyle kendi otomasyonumuza geçeceğiz" dedi.

22c4ff6b-5a93-4ea2-b9ac-a1efd2705cac.jpg

Selçuk Üniversitesi resmi sitesinden yapılan açıklama ise şöyle;

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemi yapılırken oluşan hatalardan dolayı ders kayıtlarının eski otomasyon sisteminden yapılmasına karar verilmiştir.

Öğrencilerimiz eski otomasyon sistemine (asp.selcuk.edu.tr/asp/Kayit/kaygiris.htm)  önceden kullandıkları kullanıcı adı (öğrenci no) ve önceki şifreleri ile giriş yapabilirler.

Şifre problemi olan öğrencilerimiz kayıtlı bulundukları fakülte/yüksekokul/myo öğrenci işleri bürolarından yeni şifre talebinde bulunabilirler. 

Danışman onayları, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı Final ve Bütünleme notlarının aktarımı gerçekleştirildikten sonra açılacaktır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.