Selçukya’dan Ahmet Köseoğlu’na ziyaret

Selçukya’dan Ahmet Köseoğlu’na ziyaret
Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av.Fatma Şeref Polat kendisine eşlik eden bir heyet ile geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurulda TYB Konya Şubesi Başkanlığına seçilen Ahmet Köseoğlu 'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ve yeni yönetim kurulu

Tyb Konya Şubesi Başkanı Ahmet Köseoğlu, yönetim kurulu üyesi Mustafa Arslan Denetim kurulu üyesi Salih Sedat Ersöz ,Zeki Oğuz ve Sadık Gökçe'nin ev sahipliği yaptığı görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti .Sivil toplum kuruluşlarının sorunları ve önümüzdeki dönemde daha aktif roller üstlenerek toplumsal sorumluluklar konusunda etkin projeler üretilmesi gereği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Ahmet Köseoğlu , 42 yıllık geçmişi ile ülkenin kültürüne katkısı tartışılmaz olan Tyb 'nin bir üyesi olarak sorumluklarının farkında olduklarını ve Konya Yazarlar Birliği’nin mütevazi ve anlamlı yürüyüşünün devam edeceğini özel de Konya’nın genelde Türkiye’nin insanına iyiyi, güzeli, hayrı, kültürel sanatsal ve edebi programlar ve faaliyetler içerisinde sunmayı vazife bildiklerini diğer derneklerle de birbirlerini tamamlayan gerektiğinde yardımlaşan kardeş stklar olarak yollarına devam edeceklerini bu sebeple Selçukya Kültür Sanat Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat da; Konya Yazarlar Birliğinde 20 yılı aşkın bir zamandır çok değerli programlar yapıldığını bundan dolayı önceki dönemlerdeki başkan ve yönetim üyeleri ve ve son dönem Şube Başkanlığı görevini yürütmekte olan ve akademik çalışmalarındaki yoğunluk sebebiyle başkanlık vazifesinden ayrılan Prof. Dr. Hayri Erten'e şehir adına müteşekkir olduklarını söyledi. Önceki dönemlerde de başkanlık yapmış olan ve uzun yıllardır bulunduğu her platformda kültür ve sanat camiasına desteği ve katkısı süren Ahmet Köseoğlu ile bu hizmetlerin taçlanacağına inandığını söyledi.

Selçukya Kültür Sanat Derneği Heyetinden şair Hasan Ukdem, Tayyar Yıldırım, Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, Kazım Öztürk, Hasan Karaca, Osman Uzunkaya ve Adnan Arı, da görüşlerini dile getirerek iyi dileklerde bulundu.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.