Sevgililer Günü'nü hastane odasında kutladılar

Sevgililer Günü'nü hastane odasında kutladılar
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir yıldır hasta eşine bakan Sezay Ağartan, hastanede yatan eşinin Sevgililer Günü'nü çiçek vererek kutladı

MUĞLA (AA) - Köyceğiz Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Canan Ağartan'ın eşi Sezay Ağartan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü hastane odasında eşine çiçek vererek kutladı.

Hastane yönetimi tarafından süslenen odada, pasta kesildi ve Ağartan eşine çiçek verdi.

Sezay Ağartan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yıldır evli olduklarını, son bir yıldır eşinin hasta olduğunu ve bakımını kendisinin yaptığını söyledi.

Müzikle uğraştığını ve eşinin rahatsızlığı nedeniyle işine ara verdiğini anlatan Ağartan, "Köyceğiz Devlet Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına bu özel günde, böyle bir ortam hazırladıkları için teşekkür ederim. Bizim için sürpriz oldu. Daha önceki yıllarda bu günü baş başa kutluyorduk. Bizi bu günde yalnız bırakmadıkları için mutlu olduk. Bize moral oldu" dedi.

Ağartan, eşinin rahatsızlığı nedeniyle konuşamadığını, bu güzel olaydan duyduğu mutluluğunun gözlerinden okunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.