İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Sezon Yaklaşıyor…

Sezon Yaklaşıyor…

 

 

Yeşil Beyazlılar Serdar Gürler’den sonra ikinci transferini de geçen günlerde M’Poku ile yapmış oldu. Yönetimin bonservisi elinde olan oyunculara yönelip daha az maliyetli oyuncuları tercih etmesi ve bu oyuncuların Konyaspor’a adapte olması için elinden geleni yaptığını görmekteyiz. Demokratik Kongolu sol kanat olan oyuncu olan M’Poku oynamış olduğu takımlarda katkı veren hem sol kanat hem de sekiz ve on numara bölgesinde oynayabilen aktif bir oyuncu gibi gözüküyor. Umarım Konyaspor’da başarılı bir oyun sergiler.

Liglerin başlamasına sayılı günler kala temsilcimiz gerekli yerlere iki ya da üç transfer yaptıktan sonra transfer defterini kapatacak. İkinci etap olan Erzurum kampında kuvvet depolayan Konyaspor sezona hazır girmek istiyor. Aynı şekilde bayramdan önce çekilen fikstürde ilk üç ya da dört hafta zorlu geçecek bir periyot gözükmekte. Umarım lig başlayana kadar gerekli transferler yapılır ve takımımız lige hazır halde başlar.

Şu anda ismi geçen ili ya da üç oyuncuyla görüşülmekte olduğunu bizde kamuoyundan duyuyoruz. Fakat imzalar atılmadan takımımız bu isimleri açıklamaması da doğru bir karar. İlkönce yabancı oyuncu sayımız fazla olduğundan dolayı gönderilecek oyuncular bir an önce gönderilmeli ve takviyeler vakit kaybetmeden yapılmalıdır. Yapılmadığı takdir de aynı geçen sezonlarda olduğu gibi karabasanlar takımın üzerinden gitmez. Konyaspor’un önceliği bir forvet olduğunu her kez bilmekte. Bunun içinde önceliğimiz ön bölgenin olduğunu biliyoruz.

Önceki yazılarımda belirttiğim bir konu vardı. Hatırlarsanız geçen sene mart ayında hayatımıza giren Covid hastalığı her sektörü olduğu gibi spor müsabakalarını da etkilemişti. Hatta kombinesi olan taraftarlar maçların belli bir bölümünü izleyememişti. Bu sebepten dolayı bu sezon eğer aksi bir durum olmazsa taraftarların sahaya yüzde elli olarak alınması gibi bir durum olacak. Yönetim olarak önceki sezonlarda kombinesi olup da maçların çoğunu izleyemeyen taraftarlara öncelik verilip kombine fiyatlarından indirim yapılamaz mı? Yönetimin bu konu hakkında düşünüp bir karar vermesi herkesi memnun edebilir.

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR