SODES projesinde usulsüzlük iddiası

SODES projesinde usulsüzlük iddiası
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca SODES projesi ihalesinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, Elazığ'da gözaltına alınan bir kişi işlemlerinin ardından, Diyarbakır'a gönderildi

ELAZIĞ (AA) - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Sosyal Destek Programı (SODES) projesi ihalesinde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında, Elazığ'da bir kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, Diyarbakır merkezli 6 ilde SODES projesi kapsamında ve 2009-2010 yıllarında bir dershaneye verilen ihalenin Kamu İhale Kanunu'na (KİK) aykırı yapıldığı gerekçesiyle, Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde bulunan İ.Ö'yü gözaltına aldı.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen İ.Ö, işlemlerinin ardından, Diyarbakır'a gönderildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.