İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Son Haftalara Girilirken Dikkat…

Son Haftalara Girilirken Dikkat…

Haftanın açılış maçında evinde Kayserispor ’u konuk eden temsilcimiz Konyaspor bu maçtan da istediğini alamadı.

Ligin artık sonuna yedi maçlık bir periyot kaldı. Konyaspor alt taraftaki takımlara göre biraz daha rahat gözükmekte. Fakat elimizi yine sağlam tutmalıyız. Ankaragücü ve Kayseri maçlarını kazanmış olsaydık şu an yukarılara doğru çıkmış olurduk. Ama rakiplerimizi yenememek kadar kötü bir durum yoktur herhalde.

Aynı geçen sezonun tekrarını yaşıyor gibiyiz. Kendi rakiplerimizle oynadığımız maçları yenmemiz lazım. Fakat hücum hattımız aynı geçen seneki gibi çok kötü olunca sonuç kaçınılmaz oluyor. Konyaspor’un iki forvetinin atmış olduğu gol sayısı dahi ligin son sırasındaki Denizlispor’un forveti Rodallega’ın atmış olduğu gol sayısına eşit. Yani demem o ki iki tane forvetimiz dahi gol yollarında sıkıntı veriyor bize. Her sene aynı sorun yaşanırken neden buna bir türlü önlem alınamıyor anlamış değilim. Nerde ligin kalbur üstü oyuncuları var bir yerlerden toplayıp geliyoruz.

Şunu da unutmamak gerekir. Zaten pandemiden dolayı gelirlerde yüksek bir şekilde düşüş var. Bunun için her maçı kazanmamız gerekiyor ve bu şekilde kasaya para girmesi hedeflenmesi lazım. Tabloyu yukarı doğru çıkarmamız lazım ki ileriki yıllarda borç batağında batmamamız gerekiyor.

Artık yarın oynanacak bir Rize spor maçı var. Bu maçtan mutlak en kötü beraberlik almamız lazım ve rakibimizi yanımıza yaklaştırmamamız gerekiyor. Aksi taktirde yine aynı senaryoyla karşılaşacağız ve son haftalar sıkıntılı geçecek.

Bunu da hep beraber göreceğiz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR