Sur'daki güvenlik güçlerine "anne desteği"

Sur'daki güvenlik güçlerine "anne desteği"
Fethiye Evi Gönüllülerince başlatılan proje kapsamında gönüllü kadınların hazırladığı yiyecekler, Sur ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerine teslim edilmek üzere Diyarbakır Valiliğine gönderildi

MUĞLA (AA) - Fethiye ilçesinde gönüllü kadınlar tarafından hazırlanan yiyecekler, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerine yollandı.

Fethiye Evi Gönüllülerince başlatılan proje kapsamında, gönüllü kadınlar hazırladıkları kek, kurabiye ve reçel gibi yiyecekleri paketledi. İçerisine asker ve polisleri motive edecek notların da konulduğu paketler, güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere Diyarbakır Valiliğine gönderildi.

Fethiye Evi Gönüllü Kurucusu Nesrin Saatcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yiyeceklerin bir avuç anne tarafından dualar edilerek yapıldığını söyledi.

Her gün Güneydoğu’da mücadele veren askerleri ve polisleri düşündüklerini anlatan Saatcı, şöyle konuştu:

"Fethiye Evi Gönüllüleri olarak, anneler olarak asker ve polislerimiz için kendi ellerimizle yiyecekler yapmaya karar verdik. İnanın bu yiyecekler anneler tarafından dualar okunarak yapıldı. Eski Muğla Valimiz, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un aracılığı ile yaptığımız yiyecekleri, Sur’da vatanımız, bayrağımız, toprağımız için mücadele eden asker ve polislerimize ileteceğiz. Tüm güvenlik güçlerimiz Allah’a emanet olsunlar.”

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.