"Terör suçluları cezasını çekecek"

"Terör suçluları cezasını çekecek"
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, tüm terör suçlularının cezasını çekeceğini söyledi.

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen 36'sı polis 44 kişinin şehit olduğu, 154 kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınayan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, “Terör dünyanın neresinde ve nasıl olursa olsun insanlık suçudur. Bu suçu işleyenler er veya geç cezasını mutlaka çekecek" dedi. 
KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin terörün her türlüsünün üstesinden gelecek güce sahip olduğunu vurgulayarak, "Son yaşanan menfur terör saldırısında Türk milleti olarak içimiz yandı ancak aziz Türk milletinin teröre karşı milli duruş sergilemesi, birlik ve beraberlik mesajları, teröre karşı milli mücadelenin devam etmesi tüm dünyaya teröre karşı dik duruşumuzu göstermiştir" dedi.
Açıklamasında, "Bu terör saldırılarında, şehit olan güvenlik güçlerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" diyen Başkan Karamercan, "Bugün bir kez daha terörün, toplumun huzur ve kardeşlik duygularını hedef aldığını gördük. Toplum olarak terörün yaratmak istediği şiddet ve ayrıştırmaya karşı ortak duruşumuzu devam ettirmeliyiz. Terör nereden gelirse gelsin, insanlık dışıdır ve güçlü bir şekilde lanetlenmelidir. Ülkemiz gerçekten zor ve çetin bir süreçten geçiyor ve iş dünyası olarak her zamankinden daha fazla ülkemize, devletimize, devletimizi yöneten yöneticilerimize güveniyoruz ve büyük bir kararlılıkla, hız kesmeden terörle mücadelenin sürmesini savunuyoruz. Toplumsal duyarlılığımızı en üst düzeyde tutarak, birlik ve beraberliğimizi geliştirip, kenetlenmiş bir şekilde ülkemize yönelen şiddet sarmalını atlatacağımıza inancımızın tam olduğunun bilinmesini istiyoruz" diye konuştu.
Kökleri kazınıncaya kadar vatan hainleri ile mücadelenin devam etmesinin gerektiğini sözlerine ekleyen Başkan Karamercan, "Bu vesile ile İstanbul'da hain saldırıda şehit düşen vatan evlatlarımıza ve Konyalı üç şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.