İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Teşekkürler takım

Teşekkürler takım

Her şey zaten üç hafta önce bitmişti. Ligin altıda üstü de bu şekilde tamamlanacağı belliydi. Sadece Avrupa’ya dördüncü olacak takım belli değildi oda pazar günü belli olmuş oldu.

Şampiyonlar liginde Trabzon ve Fenerbahçe, Avrupa Konferans ligin de ise Konyaspor ve Başakşehir kulüpleri temsil edecek ülkemizi.

Bu takım şehir ve taraftarlar bu sezon neler yaşadığını her kez biliyor unutmak da mümkün değil zaten. Lige iyi başlayan temsilcimiz en iyi oyuncusunu bir trafik kazasında kaybetti ve her şey alt üst oldu. Arkasına takımını bırakıp giden Serdar Gürler Başakşehir ile anlaştı. Her şey bir anda değişti demiştik. Kolay kabullenmek zor olsa gerekti bunları. Ama hayat işte devam ediyor. Takımımız her şeyi bir kenara bırakıp Ahmet Çalık’ın anısına da saygı duyup ligi en başından istediği gibi üçüncü bitirmiş oldu. Belki daha iyisini başarabilirmiydik bence başarırdık. O yapılan hakem hataları olmasa şu an ligi ikinci sırada bitirmiş olabilirdik. Diğer bir konu ise o güzelim stadı taraftarlarla doldurmasını bilemedik. Eğer on ikinci adam yerini alsaydı durum farklı olabilirdi. Çünkü taraftar takım için olmazsa olmaz. Nasip diyelim ve gelecek sezon için daha yukarıları hedefleyelim. Çünkü bu şehir gerçekten bunu hak ediyor.

Artık lig bitti ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılacağımız için ligi erken açacak bir takımımız olacak. Bu sebepten teknik heyetin gerekli gördüğü yerlere bir an önce transfer yapması elzem gözüküyor. İlk transferimizi de Portekizli orta saha oyuncusu Bruno Paz ile gerçekleştirmiş olduk. Bazen hocanın dediği gibi ben bu oyuncuyu neden oynatmadım diyebilirsiniz. Abdulkerim’in yokluğunda Adanaspor’dan transfer edilen Uğurcan Beşiktaş maçında gerçekten oynadığının hakkını vermiş oldu. Stoper mevkisin de iyi işler yapan genç oyuncu ilerisi için hocaya ve taraftara güven vermiş oldu. Aynı şekilde bazen kıssak da Rahmanovic’de Beşiktaş maçında güzel işler çıkardı. O atılan gol de hem kendisi oyunu başlattı hem de noktayı koymuş oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR