İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

TFF’ye Sormaz mı Bu Kamuoyu…

TFF’ye Sormaz mı Bu Kamuoyu…

Hocanın verdiği liste doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim şu ana kadar elle tutulan bir sonuç alamadı. Fikstürün de çekilmesiyle Konyaspor ilk haftayı bay geçiyor. Bu bizim için bir avantaj olarak gözükse de yönetimin elini çabuk tutup yeni gelecek oyuncuları bir an önce takıma adapte etmesi lazım. Bu sezon yirmi bir takımla oynanacağını düşünürsek takımların işleri gerçekten zor gözüküyor ve elinizdeki kadro genişliği bol olması lazım.

Takviye olarak sadece Sehic ve Edouk’u transfer edebildik. Yönetimin birkaç oyuncuyla dirsek temasında olup da sonuca varamaması kötü oldu. Ya almak istediğimiz oyuncuların bonservisi yüksek ya da oyuncu çok para istiyor. Fakat şunu unutmamalıyız ki önceki sezonlarda daha maliyeti düşük olup aldığımız oyuncularında takıma ne kadar faydası oldu görmek lazım. Nerdeyse ligden düşecek duruma gelmiştik. Bunun için mecburen kesenin ağzını açmak gerekiyor. Zaten alacağınız oyuncu kaliteli ise size üç beş maç kazandırırsa TFF’den gelecek parayla kendini bedavaya getirmiş olur.

Gelelim sponsorluğa, bu şehrin Torku ve Atiker’den başka büyük kuruluşu yok mu da her defasında bu güzide iki kuruluşumuza gidiliyor. Her sıkıştığımızda yolumuzu ya Torku’ya ya da Atiker’e çeviriyoruz. Şöyle bir çıkılsa Konya’mızın büyük sanayisinde büyük bir sponsor bulamıyormuyuz diye sormadan geçemiyor insan kendine. Bir büyüğümüz geçen ki yazısında Unilever gibi bir firmayı söylemişti. Bence çok doğru söylemiş ustamız. Unilever gibi dünya çapında tanınan bir firmayla görüşülmediyse gidip görüşülse iyi olmaz mı.

Son olarak TFF dört haftalık maç programını açıkladı. Konyaspor ilk hafta bay olarak geçiyor ikinci hafta cumartesi ve saat bir buçuk da. Üçüncü hafta ise Pazar günü maç Beşiktaş’la olunca lütuf etmişler saat dörtte. Dördüncü hafta ise yine saat bir buçuk da. Şöyle bir bakıyorum Konyaspor’dan başka hep aynı saatlerde oynayan başka takım yok. TFF bu saat uygulamasını nasıl hazırlıyor sormak gerekiyor. Geçen senede aynı sorunlarla karşılaşmıştı Konyaspor. Utanmasalar sabahın dokuzunda bile maç oynatacaklar. Bu maç programının nasıl yapıldığını TFF’nin kamuoyuna açıklaması gerekmez mi sizce de?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR