Şemsettin Beştav

Şemsettin Beştav

Transfer İyi Gidiyor

Transfer İyi Gidiyor

Lig bitince her kulüp için transfer telaşı başlar. kulüplerde maddi sıkıntıda varsa o kulüp ayağını yorgana göre uzatmak zorundadır. Her kulüp için şartlar ne olursa olsun transfer zordur. Konyaspor da maddi yönden sıkıntılı kulüplerimizden olduğundan genelde bonservisi elin de oyuncuları tercih etmiştir. Şu ana kadar da transferi başarılı bir şekilde devam ettirmektedir. Her Konyasporlu taraftarın gönlünde yeni stadyumda taraftarı ayağa kaldıracak çilek oyuncu transferi yatar. Ama maddi imkanlarımız elvermediğinden dünya yıldızı yeni kaptanımız Hleb'le bu arzumuzu yerine getirebiliriz. Yeni transferleri de merak eden taraftarlarımıza  tanıtmak istiyorum.

1-) Gabriel Torje: 24 yaşında 1.67 metre boyunda… Romenlerin Messi’si diye adlandırılan Torje 2011 de Romanya’da yılın futbolcusu seçilmiş. Romanya u-17 u-21 ve a milli takımlarında 65 maç oynamış 36 gol atmış. Geçen sezonu RCA Espanol’da 6 maç oynayarak kiralık geçirmiş. Piyasa değeri 3.00 milyon Euro. Çift ayaklı, esas mevkii sağ kanat. Forvet arkası oynayabiliyor. Gabriel için yorumum geçen sezon az maç oynamasına rağmen kalitesi belli, takıma uyum sağlarsa çok faydalı olur.

2-) Benjamin Fuchs: Nürnberg-Almanya doğumlu. Uyruğu Avusturya-Türkiye. 1983 doğumlu 1.80 boyunda. Piyasa değeri 400 bin euro. Geçen sezon PTT 1. Lig’de son maç hariç tüm maçlarda oynamış ve 11 asisti var. Esas mevkii sağbek ama sol bek ve orta sağda oynayabiliyor. Tecrübeli bir oyuncu iyi bir alternatif oyuncu olabilir diye düşünüyorum.

3-) Barış Öncül: Almanya Bayer 04 Leverkusen takımında yetişti. 22 yaşında 1.83 boyunda uyruğu Türkiye-Almanya... Çift ayaklı mevkii orta saha. Ön liberoda oynayabiliyor. Piyasa değeri 500 bin Euro. 5 kez Almanya u 18’de oynamış. Geçen sezon Tekden Denizlispor formasıyla PTT 1.ligde 34 maç oynamış 6 gol atmış. Gelecek vadeden bu transferin Konyaspor’a çok faydalı olacağına gönülden inanıyorum. Bu transferlerle birlikte Konyaspor’un iki kaliteli santraforla, bir kaliteli kaleciye ihtiyacı var diye düşünüyorum. Yeni sezon yeni stadyumda Konyaspor açısından inşallah başarılı geçer. Şimdi artık görev Konyaspor’un vefakar taraftarlarında. Passolig kartlarımızı ve kombinelerimizi  alarak kulübümüzü maddi yönden bir nebze rahatlatalım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Şemsettin Beştav Arşivi
SON YAZILAR