İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Transferlerde Sessizlik

Transferlerde Sessizlik

Yeni sezonun başlamasına bir aydan az bir süre kalmasına rağmen Konyaspor kaleci Sehic ve sözleşmesi biten Uğur Demirok’tan başkasıyla anlaşmadı. Kongre oldu yönetim seçildi ve görev dağılımı yapıldı. Artık bu saatten sonra kamuoyu ve taraftarlar gözünü transferlere çevirdi. Fakat yönetimin transfer görüşmelerini ağırdan alması ve istenilen mevkilere hala transfer yapamaması taraftarları lig başlamadan tedirgin etmeye başladı ve geçen sezonki gibi durumun olmasından dolayı endişeliler.

Geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan temsilcimiz ileri ucu güçlendirmek için yoğun bir çaba göstermek zorunda. Geçen sezon Bajic ve Thuram’dan beklenileni alamayan temsilcimiz ince eleyip sık dokumalıdır. Golcü problemini bitirdikten sonra Jonsson’un takımdan ayrılmasından dolayı orta alanada takviye yapması bekleniliyor.

Geçtiğimiz hafta Ali Turan’la bir yıllık sözleşme yenileyen yönetim bana göre doğru bir karar vermiştir. Bazı taraftarlarda bu sözleşmeye tepki göstersede doğru bir karar olduğunu ileriki dönemlerde anlaşılır umarım. Yaklaşık yedi sezondur Konyaspor forması giyen Ali Turan bence bunu haketmiştir.Gelecek sezon ise futbolu bırakacağından Konyaspor’da bırakması doğru bir karardır. Biz bunlara kızacağımıza iki sezondur sakatlıktan kurtulamayan ve ödediğimiz paranın çöpe gitmesinden dolayı Hurtado’yu bir an önce elimizden çıkarmamız gerekir.

Ayrı bir konuda maddi açıdan sıkıntı yaşayan yönetim birkaç sponsorluk için görüşme içinde. Eğer bu gelişmeler olursa yönetim adımları daha sağlam atacaktır ve geciken transfer hamleleri kısa sürece gerçekleşeceğine inanıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR