Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

Uzungöl’de Torku İle Mutlu Olduk

Uzungöl’de Torku İle Mutlu Olduk

       İşinin ehli insanların önderliğinde, doğru adımlarla neler başarılabileceğinin kanıtı; ülkemin en başarılı kooperatifi; Konya’mın gururu Torku’nun her gün yeni ürünleri market raflarında yerini alıyor ve Konya’lı olarak ben de açıkçası raflarında Torku ürünlerine yer veren marketleri tercih ediyorum. Kısa süre bulunduğumuz Trabzon Uzungöl’de Torku beyaz peyniri; krem peyniri; Labne; ayranı ile karşılaşmak bizleri mutlu etti; gururlandık. Üreten, destekleyen, 1300 kilometre uzağa Torku markasını yerleştiren herkese teşekkür ediyor ve kutluyorum.

       Torku kaliteli ürünleriyle, Konya’ma katkılarıyla, sosyal sorumluluk projeleri ve Konya sporuna destekleriyle her Konyalının ürünlerini tercih etmesi gereken bir markamız. Torku’nun da ürettiği bir ürün türü alacaksak bu kesinlikle Torku markalı olmalı. Gurur markamız bu desteği fazlasıyla hak ediyor çünkü. Nice yeni ürünler ve bol kazançlar diliyorum.

“BU KENTTE DOĞDUK, BU KENT SAYESİNDE BİR YERLERE GELDİK; ARTIK BU KENTE BİRŞEYLER KATMA ZAMANIMIZ GELDİ…”

       Sözler birkaç yıldır Basketbol Liginde yer alan ve iki yıldır Beko Basketbol Ligini son virajlarda kaçıran Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Vekili sn. Fatih Yamak’a ait. Belediyenin mahalli liglerde yer alan takımını bu sözlerle devralmışlar ve kendilerine Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi temsil etme hedefi koymuşlar. Alt yapı desteğini tamamlamışlar, henüz uzakta oldukları hedeflere yol alıyorlar. Giresun’da basketbol heyecanı sağlamayı başarmışlar.

       100000 nüfuslu Giresun’da işadamı Fatih Yamak’ın sözleri bana gene Konya’mı düşündürdü. Ülkemin ilk ve ikinci beş yüz şirketleri arasında sayısız firmamız, ekonomide Giresun’u belki bine katlayacak ticari kapasitemiz, saysan hatırlamakta zorlanacağımız sanayi bölgelerimiz, elbette Konya sporuna destek veren az sayıda da olsa iş adamımız var. Gönül kenti yönetenler ile Sanayi ve Ticaret Odaları Başkanlarımız önderliğinde yeni stadımızda kombine ve Konyaspor lisanslı ürünü alma yarışında iş adamları, hatta Torku Konyaspor ve Torku Selçuk Üniversite takımlarımıza transfer sponsorluğuyla sonuçlanacak organizasyonlar arzu ediyor. Bir zamanlar desteğini Konya sporundan esirgememiş ancak küstürülmüş veya kenara itilmiş gönüller tekrar kazanılmalı. Kentimi yönetenler önderliğinde el ele destek organizasyonları yapılmalı.     Tabii destek olan ve olmayan firmalar bilinmeli; destek verenlere Konya halkı pozitif ayrımcılık yapmalı.

       Sn. Yamak röportajında Konya’ma sataşmanın cazibesine de katılmış. Efendim Erdemir ligden çekilince kendileri Beko ligine alınacakmış ancak bir hafta içinde Konya alınmış. “Bu sezon onlar düşecek, biz çıkacağız, hak yerini bulacak” buyurmuş Sn. Yamak ama Yeşilgiresun Belediyespor çıkamayıp Torku Selçuk Üniversite düşmediğine göre zaten hak bizimmiş demek ki. Unutmayalım; Konya’mın dışarıda zaten yeterince çekemeyeni var bari içeride bir olalım, iri olalım, diri olalım. Saygıyla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR