İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Yeni Hedefimiz Malatyaspor

Yeni Hedefimiz Malatyaspor

Federasyon Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında locaların bundan sonra kapasitesinin yüzde ellisi kadar seyirci alınacağını duyurdu. Bu futbolseverler ve kulüpler için iyi haber. Bunun da arkası gelip diğer seyirci gruplarının da tekrar statlarda yerlerini almaları güzel olur. Her kez maçları canlı olarak statta izlemeyi özlemiştir.

Bilindiği gibi Konya stadyumunda elli iki loca bulunuyor. Konyaspor’da locaların açılmasından dolayı bu hafta locaların satışına başlanacak haberleri gelmesinden sonra futbolseverler kendi imkanları ölçüsünde maçları stattan canlı olarak maçları izleyecek.

Şunu belirtmeden geçmemek kaydıyla öyle bir bakanımız var ki Konyaspor için elinden geleni yapıyor ve verdiği destek gerçekten azımsanmayacak kadar güçlü. Kimden bahsettiğimi her kez biliyordur o bakanımız Murat Kurum. Memleketi için her platformda en iyisini yapmaya çalışıyor. Dahası Türkiye için elinden gelen bütün gayretleri sergiliyor. Geçen hafta tesisleri ziyaret eden bakan Murat Kurum Konyaspor’u hak ettiği yerlerde görmek istediğini söylemiş oldu. Bunu da Konya’daki bütün sivil toplum ve Konya şehri olarak her beraber yapılacağını belirtti.  

Konyaspor’da milli maç arası sonrası oynanacak Malatya spor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürmekte. Geçen hafta idmanda sakatlanan stoper Uğur Demirok’un sakatlanması ve sahalardan dört hafta gibi bir süre uzak kalacak olması her kez gibi bizleri de üzmüştür. Uğur Demirok gerçekten hırsıyla ve azmiyle Konyaspor’da örnek gösterilecek bir oyuncudur. Transferin son haftasında Galatasaray’dan alınan Ahmet Çalık’ın yanında oynayacak olan Adil veya Abdülkerim’den birisini hoca seçecektir. İdmanlarda daha çok hırsla çalışan Abdülkerim’in formaya daha yakın gibi gözüküyor.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR