İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Yeni Sezon Hoş geldin

Yeni Sezon Hoş geldin

Bu hafta Beşiktaş ve Rizespor arasında oynanacak maçla ligler başlayacak. Özlemiş futbolu, oyunu stadlarda olmayı ve takımı desteklemeyi. Maçlar olmayınca yaz akşamlarının nasıl geçeceğini ne yapacağını insan bilemiyor.

Lige iyi bir kampla hazırlanan Konyaspor istediği transferleri umarım yapmıştır. Ama hala Konyaspor’un kronik hastalığı olan forvet bölümüne iyi bir oyuncu alamaması taraftarları tedirgin etmeye devam ediyor. Malumunuz her sezon gol atma yollarında sıkıntı çeken Konyaspor şöyle bir hazırlık maçlarına baktığımız zaman fena gözükmüyor. Lakin hazırlık maçları hiç bir zaman lig gibi olmaz ve bizi de yanıltmasın. Hazırlık maçlarına bakarak forvet almamak takım için ileriki günlerde bir kabusa dönüşmez umarım. Hatta elindeki kadroyu koruyabilen ender takımlardan birisi gözükmekte ve iyi bir forvet alınırsa bu sene daha iyi bir top oynayan Konyaspor izleriz.

Sezona zorlu bir üç hafta ile gireceğimizi düşünürsek bu maçlardan iyi bir puanlarla başlarsak ilerisi için iyi olur. Gerçekten önümüzde zorlu bir Sivas maçı var. Sivas’a karşı Konyaspor’un şansı uzun zamandır iyi gitmemekte. Takım olarak güçlü olan Sivas’dan en azından bir puanla dönersek iyi bir başlangıç yapmış oluruz.

Bir başka konu ise geçen hafta açıklanan kombine fiyatları. Fiyatları görünce inanın bende şöyle bir düşündüm. Bu ülkenin çoğu asgari ücretle geçinen insanlarını düşünürsek fiyatlar yüksek gözükmekte. Hali hazırda ülkemizde ekonomi olarak büyük sıkıntı çeken vatandaşlarımız varken bu fiyatları biraz aşağı çekemez miydi yönetim? Maratonu ele alırsak oradaki fiyatlar biraz uçuk gibi gözüküyor. Asgari ücretin nerede ise yarısı olan fiyatlar bir taraftarın maça gitmesini zorlaştıracak. Önceki sezonlara yaklaşık on üç on beş bin aralığında taraftar geldiğini düşünürsek covidden dolayı yüzde elli kapasite ile oynanacak olması zaten bizim stad için bir sorun teşkil etmemekte. Yönetimin almış olduğu karar yanlış demiyorum zaten iki sezondur stad gelirlerinden büyük zarar eden kulüpler fiyatları yükseltmekten başka yapacağı bir şey yok. Fakat bu kadar çok olmuş gibi gelmekte.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR