İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Yeni Sezonda Görüşürüz…

Yeni Sezonda Görüşürüz…

Sezona ne umutlarla başladık nasıl bitirdik.Son üç hafta kala kağıt üstünde mağlubiyet gözüyle baktığımız Başakşehir ve Trabzon galibiyetleriyle ligde kalmayı başardık. Fakat bu sezon hem taraftar hem kulüp olarak zor bir sezon geçirdik.

Her sene aynı hataya düşülmeyecek denen demeçlerle bu sezonda zor bir sezon oldu Konyaspor için.

Şimdi sezonun başına gelecek olursak yapılan hatalar umarım önümüzdeki sezon tekrarlanmaz.Fakat hatırlarsanız iki sezon öncede buna benzer sıkıntılar yaşamıştı bu takım. Beşiktaş’ın sayesinde ligde kalmayı başarmıştık. Ama demek ki o sezondan da ders alınamamış. Şimdi yönetim resmi hesabından bir açıklama yapıyor ve kendi hataları yokmuş gibi başka unsurlara topu atıyor.

Önümüzde bir genel kurul olacak gibi görünüyor. Fakat pandemiden dolayı bu genel kurul olurmu orasıda muamma.Konyaspor başkanlığına şu ana kadar bir aday çıkmadı. Yönetim bırakacaksa hemen bırakmalı veya devam edecekse kararını vermeliler ki Konyaspor’un önünü açmaları lazım. Transfer tarihi önümüzdeki hafta açılıyor.Aynı şekilde liglerde Eylül ayının ortasında başlayacak.Bu sebepten dolayı bir an önce Konyaspor yönetimi karar vermesi gerekiyor ve transfer çalışmalarına başlanması lazım.

Şuan ki kadroda o kadar çok gönderilmesi gereken oyuncu var ki buradan isimlerini yazmamıza gerek olmadığını düşünüyorum.Zaten bütün kamuoyu kimin gönderilmesini gerektiğini biliyor.Bizim bir an önce transfer harekatına başlamamız lazım.Artık bundan sonrası yönetime düşüyor.

Gelecek sezon umarız iyi bir Konyaspor izleriz ve aşağıları hedefleyen değil de yukarıları hedefleyen bir Konyaspor görürüz.

Şimdiden herkesin Kurban Bayramını tebrik ederim…Hayırlı bayramlar…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR