Yetenek Sizsiniz'de Murat Boz ve Eser Yenenler rekabeti!

Yetenek Sizsiniz'de Murat Boz ve Eser Yenenler rekabeti!
Yetenek Sizsiniz son bölümü ile Pazar akşamına damga vurdu. Eser Yenenler ve Murat Boz'un kırbaç gösterisinde yarışa girmesi komik anlara sebep oldu. Yetenek Sizsiniz'de kahkaha dolu anlar ve ayrıntıları haberimizde.
Sürprizlerle dolu programda, renkli jüri üyesi, eğlenceli sunucusuyla yine çok eğlendirdi ! Acun Ilıcalı, eser yenenler, Murat Boz ve Özgü Namal’ın jüriliğini yaptığı, sunuculuğunu ise Alp Kırşan’ın üstlendiği “Yetenek Sizsiniz Türkiye bu hafta da dopdoluydu!
 
Geçen hafta yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye; asıl mesleğinin imam olduğunu söyleyen yarışmacı Selçuk Kızıldağ tüm izleyenleri şaşırttı. On senedir sahne sanatları ile uğraştığını söyleyen Selçuk Kızıldağ, anlattığı hikayelerle herkesi etkilemeyi başardı ve jüri üyelerinden dört evet alarak bir üst tura geçmeyi başardı. 
 
Programda ayrıca; bir ilke imza atıldı. Daha önce beatbox yapan bir bayana rastlamayan jüri, yarışmacı Sibel Hıdır’ın performansı karşısında çok etkilendi. Büyük beğeni toplayan Sibel Hıdır dört evet alarak üst tura geçmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.