İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Yönetemeyen Yönetim

Yönetemeyen Yönetim

Uzaklara gitmeye gerek yok sadece iki yıl öncesinden başlayıp bu sürece kadar yönetimin yapmış olduğu hatalar gözle görülür olarak her kesimce bilinmektedir.

Geçen seneden başlarsak yapmış oldukları transferlerin hemen hemen hepsi kötü çıkmıştır. İsim sponsorluğun da bile verilen sözler tutulmamıştır. O halde bile Konyaspor takımı büyük bir başarı göstererek ligde kalmayı başarmıştır. Fakat her zaman istediğiniz gibi olmaz ve bir anda kendinizi bir alt ligde bulabilirsiniz. Yani bir insan hatayı üst üste yapmaz yaparsa ona hata denmez. Geçen sezon lig bitiyor ve kongre kararı alınıyor aynı yönetim aday olmayacağız diye açıklama yapıyor. Daha sonra başkaları aday çıkıyor hemen atlıyorlar bizde adayız diye. Bu mu profesyonellik sormak isterim. Sezon başlamadan önce herkesin transfer beklediği bir dönemde geçen hafta sonu şok bir kararla Bülent Korkmaz’la yollar ayrıldı. Fakat ortada bir ayrılık olmasına rağmen hala Konyaspor’da bir basın sorumlusu olmadığı için her kez gibi bizlerde sosyal medyadan öğreniyoruz gelişmeleri. Demek ki takımı kurumsallaştıracağız demelerine rağmen hala denilen yapılamamıştır. Tekrar başa dönmekle beraber otuz yedi yaşındaki Ali Turan’la sözleşme yapılıyor ve akabinde bir hafta sonra karşılıklı sözleşme fesih ediliyor. Taraftar ve kamuoyu transfer beklerken eldeki oyuncuları da göndermeye devam ediyoruz.

Şimdi transfer yetmezmiş gibi bir de teknik direktör bulmanız gerekiyor denilirken hemen akabinde İsmail Kartal’la anlaşma sağlandı. İnşallah İsmail Kartal Konyaspor’a umut olur. Bu yönetim taraftarı ve Konya basınını her zaman yok saymıştır. Kamuoyunun istemediği her bir şeyi yapmış ve yapmaya devam etmektedir.

Fakat şunu da belirtmeliyim ki Konyaspor ilk beş altı hafta galibiyet göremezse İsmail Kartal’ın bu takımı ben kurmadım demesidir. Ondan sonrada aynı geçen sezon olduğu gibi Konyaspor alt sıralarda gezinmeye devam edecektir. Umarım bu yazdıklarım olmaz ve iyi sonuçlar alırız.

Maçlar başladı ve bu senenin önceki senelere göre daha zor geçeceği muhakkaktır. Süper lige yeni çıkan takımların nasıl skorlar aldığını hep beraber gördük. Adamların almış olduğu oyuncuları izledik. Fakat bizler hala birinci forvet bulamadık. Önümüzdeki hafta zorlu bir deplasman olan Gençlerbirliği maçı var ve lig bizim için asıl o zaman başlayacak.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR