İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Zaman Kaybetmeden İşe Koyulmalıyız

Zaman Kaybetmeden İşe Koyulmalıyız

Seçim oldu ve tek listeyle seçime giren Fatih Özgökçen delegelerin çoğunun oyunu alarak göreve başladı. Ardından yeni yönetim oluşturuldu ve gerekli ziyaretler de yapılmış oldu.

Artık zaman kaybetmeden işe koyulmalı ve transfer hareketi başlatılmalı. Geçen sezon son haftalara kadar düşme tehlikesi yaşayan temsilcimiz Konyaspor aynı hataları tekrarlamamak için işi sağlam tutması gerekiyor. Bu sebepten ziyaretleri geçici de olsa erteleyip transfer komitesinin belirlemiş olduğu oyuncularla bir an önce temaslar kurulmalı.

Transfer sezonunun açılmasından sonra taraftarlar dört gözle yapılacak transferlere odaklandı. Federasyonun lig başlamadan almış olduğu yabancı karar doğrultusunda elinde ki yabancı oyuncu fazlalığından Konyaspor birkaç oyuncuyla da yollarını ayırması gerekiyor. Sezon sonunda sözleşmeleri biten Jevtovic,Sekidika,Samuel Eduok ve Shengelia ile yollarını ayırmış oldu. Hali hazırda bu oyuncular gittikten sonra on iki oyuncu daha bulunuyor.

İç transferde Alper ve Eray ile sözleşme yenilenmesi bekleniliyor. İç transfer bittikten sonra dış transfere odaklanacak Konyaspor bir an önce transferleri yapması elzemdir. Konyaspor’un bugün yeni sezon öncesi toplanacağını düşünürsek yapılacak transferleri bir an önce yapıp kampa katılmalarını sağlamalıyız.

Bu sezonda dört takımın düşeceğini var sayarsak ve temsilcimizin kuruluşunun 100.yılı olmasını düşünürsek taraftar ve şehir bu sene yönetimden ve takımdan çok şey beklemekte.

Geçen sezon en büyük kayıp olarak görülen bilet satışları ve localardan pandemiden dolayı gelir elde edilememişti. Pazartesi günü Loca satışları başlamış oldu ve yakın zamanda da büyük ihtimalle kombine satışları başlayacak. Fakat iki sezon önce kombineleri olan taraftarların kovid’den dolayı son bir ya da iki ay maçlar seyircisiz oynanınca kombineleri yanmıştı. Umarım yönetim bu sezon bu durumu da düşünerek önceki kombine olanlara uygun bir fiyat belirler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR