Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Kartal turladı

Kartal turladı

Konyaspor Erbaaspor'u 3-0 yenerek kupada 4. tura çıktı.

Kupa meaisinde bambaşka bir kadro ile sahaya çıktı Teknik Direktör Hakan Keleş, başta kaleci Deniz olmak üzere ligde forma şansı bulamayan isimleri 11 başlatırken, birçoğunun da form durumunu gözlemleme imkanı buldu ama o isimler arasında Oliveira vardı da niye Emrehan yoktu ilk 11'de bu da şaşırtıcı oldu..

O Oliveira 33'te kaleci ile karşı karşıya kaldığı net pozisyonda golü kaçırması bu nasıl golcü transfer yahu dedirtecek cinstendi..!

Ne Oliveira ne de Muriç parlayabildi hatta o ağırçekim gibi oyunları ile bizden bu takıma hayır yok futbolu sergilediler..!!

İlk yarıda Yunus da tıpkı az önce saydığım isimler gibiydi ne yazık ki soyunma odasına golsüz gidildi..

Hakan Keleş, 2. yarıya da aynı kadro ile başlamayı tercih etti oysa gol beklenen Konyaspordu..

55'te ilk yarının etkisiz isimlerinin bir an parlamasıyla Konyaspor aradığı gole kavuştu. Orta sahada Yunus çıkardı, Niko sağ kanattaki Muriç'i topla buluşturdu bu oyuncu da ceza sahasında girip rakibini ekarte ederek sol ayağıyla sert ve düzgün vurarak golünü attı.

3. lig temsilcisi Erbaa karşısında pozisyon üretmekte oldukça zorlanan Konyaspor'da 64'te Oğulcan ve Yunus oyundan çıktı, Prip ve Soner oyuna dahil edildi. 74'de de Niko ve Muriç yerlerini Moreno ve Enzonzi'ye bıraktı.

84'te de Oliveira ıslıklar eşliğinde yerini Emrehan Gedikli'ye bırakırken bu oyuncu 1 dakika sonra Prip'in direkten dönen şutunu tamamlayarak takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

4 dakika uzayan maçta Prip sol ayağıyla ceza sahası dışından topu ağlara taktı skoru 3-0'a getirdi.

Konyaspor bir üst tura çıkarken özellikle Deniz'i görme fırsatı yakalayan taraftarlar oyundan olmasa da sonuçtan memnundu..

Darısı pazar gününe..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR