Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor'un yeni yönetimi hayırlı olsun

Konyaspor'un yeni yönetimi hayırlı olsun

Konyaspor, nihayet olağanüstü kongreyi de yaptı ve yeni yönetimi ile artık sadece transferlere odaklanacak.

Başkan Fatih Özgökçen kongrede güncel borç miktarını 552 milyon olarak açıkladı, Tatlıcak tesislerinin satışının büyük cezaların önüne geçtiğini ve 1922 Konyaspor'un kulüne yük getirdiğini vurgulayarak mali durumları iyi olmayan takımların pilot takımları olmasının Türkiye'de tutmadığını savunarak 1922 Konyaspor'un Konyaspor'a bir katkısının olmadığını dile getirmiş, doğrusu tartışılır bu vurguladığı konular ama şimdi o konuyu bir kenara ayıralım..

Öncelikle Konyasporumuzun yeni yönetimini tebrik ediyorum , birlik beraberlik ruhu içerisinde daha yükseklere çıkmak arzusu ile üstün başarılar diliyorum..

Başkan Özgökçen önceki listeden 8 isimle devam kararı alırken 13 isimle yol ayrımına gitti.

Kazım Küçükçöğen, Muammer Akın, Ali Camgöz, Burak Dağlı, Serkan Abaz, Süleyman Oğuz, İsmail Yazıcı ve Kamil Yücel o 8 isim..

Sertaç Tuza, Hakan Faydasıçok, Nuh Kaygısız, Targun Polat, Yusuf Sercan Poçan, Hasan Çıray, Ömer Demirhan, Mehmet Orhan, İlker Babaoğlu, Gökhan Çelik, Hakkı Polat, Halil Erdoğan, İbrahim Şahin ile devam etmedi.

Yeni dönemde Celalettin Hakan Katırcı, Ömer Korkmaz, Adem Bulut, Yunus Derebağ, Mehmet Eryılmaz, Mustafa Başoda, Serhat Güler, Mahmut Güzel, Mevlüt Karacaoğlu, Yusuf Küçükbakırcı, Mevlüt Oral, Osman Öztürk ve Sami Pirinç yönetime alınan yeni isimler oldular..

Hayırlısı diyelim ve artık sadece transferlere odaklanarak yeni yönetimin biran önce görev dağılımı ile kolları sıvamasını bekliyoruz.

Artık kaybedecek bırakın günleri, saatlerimiz bile yok zaman su misali hızla akarken özellikle stoper ve forvet konusunda nokta transferlere odaklanmamız gerekiyor..

Sehic'in kulübe büyük emekleri olmuştu gidişi gerçekten üzücü ama para getirmesi de bir o kadar sevindirici oldu belki ama yeri dolacak mı mesele orada..!

Kaleci transferi de yapıldı yapılmasına da ben yeni kaleci Bernardoni için istatistiklere bakınca biraz endişelendim doğrusu umarım yanılırım, umarım..!

Dün kongre esnasında ardı ardına kulüpten transfer açıklamaları geldi..

Neden toplu imza atılmadı?

Neden tam kongre esnasında sadece face ve twet gibi sosyal medyadan yayınlandı da kulübün resmi sitesinden tek bir satır açıklanmadı anlamak mümkün değil..

Düzelmesi gereken çok konu var anlayacağınız...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR