Mustafa Balkan (Tarih Yazıları)

Mustafa Balkan (Tarih Yazıları)

Türkiye, Evanjelist Tehdidi Altında

Türkiye, Evanjelist Tehdidi Altında

TARİHE YOLCULUK  (334)

 

Evanjelist Rahip Brunson’un yakalanmasıyla küresel karizması çizilen Küstah Amerika ve Evanjelitler, ABD Devlet Başkanı Trump vasıtasıyla Türkiye’yi tehdit ederek Armegodon Savaşı’na yer almaya zorluyor.

Türkiye’nin gündemi o kadar çok çabuk değişiyor ki, Evanjelist Rahip Brunson’un tutuklanması ve ardından yargılanmaya başlamasıyla birlikte ev hapsine alınması arasında geçen zaman süresi içerisinde dünya’nın gündemine oturan bir olay haline geldi.

Amerika’yı idare den gizli güçler arasında yer alan Evenjelistler, bir ajan üyelerinin yakalanması karşısında ayaklarındaki nasıra basılmışçasına avazları çıktığı kadar perde arkasından Türkiye’yi tehdit etmeye başladılar. Küresel karizması çizilen Küstah Amerika’nın Devlet Başkanı Trump’ın, küstah ve tehditvâri bir şekilde Türkiye’ye yönelik beyanlarda bulunması damlayı taşıran damlalar olarak gözüküyor.

Bu tehditkâr açıklamalara karşı ilk defa konuşan Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “ABD, bu tavrı değiştirmezse Türkiye gibi güçlü ve samimi bir ortağı kaybedeceğini de unutmamalı. Tavır değişikliği benim değil Trump'ın sorunu.” dedi.

Yaygın gazetelerinin ekseriyetinin Pazar günkü manşet başlıkları ise; “ABD’ye Göbekten Bağlı Değiliz” idi. 74’deki Kıbrıs Barış Harekâtı’yla Türkiye’ye karşı silah ambargosu uygulayan Amerika, yine aynı sözcüklerle değişik yaptırımlar uygulamakla ülkemizi tehdit ediyor.

“Evanjelizm -Tanrı’yı Kıyamete Zorlamak” adlı kitabın yazarı Ramazan Kurtoğlu, dün çıktığı CNN’deki programda, Türkiye’de 50-55 bin dolayında Evanjelist Kilise Evleri’nin bulunduğunu söyledi.

Küresel güce sahip devletler, ülkemizde en çok  din ve tarikatlar üzerinden çalışma yaparak devşirme malzeme bulmakta pek sorun yaşamıyorlar. FETÖ, ISIS ve Adnan Oktar gibi dini kullanan ve kendilerine tarikatvâri kamuflaj kullanmak suretiyle masonik gizemli gruplar olarak gösteren, para ile kadınları şantaj olarak kullanarak iş çevirdikleri, dış güçlerle istihbarat örgütleri ve casuslar üzerinden kontak kurdukları ortaya çıkıyor. Adnan Oktar Suç Örgütü İddianamesi ortaya çıktığı zaman çok ilginç şeylerle karşılaşabiliriz.

siyonist-evanjelist-orgut.jpg

Mehdi ve Mesih beklentisiyle kitleleri harekete geçirerek Ortadoğu (Kenan Diyârı)’da bir ARMEGEDON SAVAŞI çıkarmak suretiyle dünyayı ateşe vermek için Tanrı’yı Kıyâmate zorlayan Yahudi-Hıristiyan Evenjelistler, Yeşil Kuşak Projesi, BOP ve Büyük BOP (Büyük İsrail Projesi) ve benzeri 100’ün üzerinde plan ve proje hazırlamak suretiyle Osmanlı’yı parçalamışlardı. Bu projeler aralıksız devam ediyor.

Sünnetsiz (Peygambersiz) bir İslâm arzulayan Batı, Yeşil Kuşak Projesiyle düşmanın rengini ‘Kızıl’dan ‘Yeşil’e çevirerek ABD’ye hakim olan Evanjelist Gizli Örgüt vasıtasıyla 11 Eylül İkiz Kuleleri yıkarak İslâm Dünyasına yeni Küresel Haçlı Saldırısı başlatmıştı. Bu saldırılar devam ediyor. Afganistan, Irak, Pakistan, Mısır, İran, Suriye ve Türkiye’ye yönelik küresel emperyalist saldırılar durmaksızın, değişik terör örgütleri maşa olarak kullanılarak sürdürülüyor.

 

TRT'DE KİMSE YOK MU?..

TRT 1'de yeni bir dizi başlamış. İzledim ve tüylerim diken diken oldu! Yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı "Elimi Bırakma" adlı dizi filmde, dinimize de aykırı olan intiharın apaçık bir şekilde hem de çocuklara yönelik olarak özendirildiğini hayretle seyrettim.

Sahi, milletin paralarıyla ayakta duran TRT bu kadar sahipsiz mi? Devletin televizyonu, milletin değerlerine aykırı nasıl yayın yapabilir?

Alo... orası Türkiye Radyo Televizyon Kurumu mu?...

TRT'de kime yok mu?

Topluca intihara mı kalkıştınız yoksa?!

Yoksa, dizideki gibi "süpermen" olup bulutlara mı uçtunuz?

RTÜK, son kararname ile İletişim Başkanlığı'na bağlandı. TRT ise direkt olarak Cumhurbaşkanlığı'na. İletişim Başkanlığı da Cumhurbaşkanlığı uhdesinde bir kurum haline geldi.

Vatandaşlar, bundan böyle intiharı özendiren TRT'deki yeni diziyi yayından derhal kaldırılması için direkt olarak Cumhurbaşkanlığı makamına ve Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a "Elimizi Bırakma Başkan" diyerek şikâyet edebilirler.

 

AZİZİM DİYOR Kİ…

Ben hâlbuki bugünkü yazımda, Karamanlı Karasakal Hoca’dan bahsedecek ve hocanın nüktelerine yer verecektim. Dünya, Türkiye ve Konya gündemindeki son gelişmeler buna engel teşkil etti.

Sapkın Evanjelist Tarikatı üyeleri, Tanrı’yı Kıyâmete zorlarken Türkiye’yi de yanlarında görmek için kilise evlerinde, misyoner casuslarıyla harıl harıl çalışırken, bizlere miskinlik elbette yakışmaz.

“İki günü müsavi olan ziyandadır” hadisi şerifi kulağımıza küpe olsun.

 

YARIN: Kalemiyle mücadele eden iman sahibi bir güzel insan: Veyis Ersöz Hoca.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Balkan (Tarih Yazıları) Arşivi
SON YAZILAR