Atilla Mert

Atilla Mert

BÖYLE FUTBOL MU OYNANIR?

BÖYLE FUTBOL MU OYNANIR?

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasının açılış maçında Torku Konyaspor adına yine hüsran vardı. Kar demeden, yağmur demeden, çamur demeden her türlü hava şartlarında takımı desteklemek için yollara düşün taraftarlar yine boynu bükük bir şekilde geri dönmek zorunda kaldılar, karşılaşmada Torku Konyaspor adına futbol ile alakalı hiçbir şey yoktu. Sahada resme gezinti yapan futbolculara söyleyecek bir şey bulamıyorum. Kayseri Erciyesspor karşılaşması bizim için altı puanlık bir maçtı. Mesai içinde olduğumdan bu karşılaşmayı Tv’den izlemek zorunda kaldım. Karşılaşmayı izlerken tansiyonumuz ve şekerimiz çıktı. Böyle bir futbol anlayışı olamaz. Takımdaki uyumsuzluk, ne yaptığını bilmeyen futbolcularla daha ilkyarının başlarında sonucun ne olacağını bizlere gösterdi. Selim Ay’ın ilk dakikalarda yaptırdığı penaltılar bir stoperin yapmayacağı hatalardı.  Kaya Tarakcı’nın son haftalarda kendine güveni gelmişken defans hataları ile yediği gollerin ardından yine moral bozukluğu ileri haftalarda kalede zor günler yaşayacağımızın göstergesi olmuştur. Ceza sahası alanı yol geçen hanına döndü. Lakayıt bir defans anlayışı ile takımı başarıya taşımak çok zor, yürümekten aciz futbolcularla nereye kadar bu ligi götürürüz bilemiyorum. Sadece geri dörtlüde mi var hata, ya orta alan, topu alan geriye dönüyor, gol yolları geride değil, rakip ceza alanı içine topları çıkartacaksın ki, kale ile karşı karşıya kalasın, rakip ceza alanı içine bir kere olsun top inmez mi kardeşim, ligin sonuna geldik hala geri paslarla bizleri uyutuyorsunuz. Kaç haftadır uyku modunda maç izliyoruz, uyanın beyler, artık uyanın ve canla başla futbolunuzu oynayın. Torku Arena’da bu muhteşem taraftarımıza ve Konya’mıza layık bir futbolu ortaya koyun, bunu yapacak güçte olduğunuza eminim, yürüyerek futbol oynamaz, futbol mücadele ile kazanılır. Konyasporu Türkiye’ye rezil etmeye hiç kimsenin hakkı yok. Teknik kadro hafta sonuna kadar ne yapıyor, hiç mi çalışmıyor takım, futbolcuların başka sorunları mı var, etüt etmiyor musunuz? Varsa bir sorun çıkın kamuoyu ile paylaşın. Futbolcuların bırakın koşmaya, yürümeye bile mecalleri yok, yine söylüyorum, böyle bir futbol anlayışıyla gelen rakiplerimizi yenmemiz mucizeden öteye gitmez, bu saatten sonra yeni transferler yapılamayacağına göre, mevcut kadro ile gereken tedbirler alınarak ligi bitirmemiz gerekiyor. 
Spor Toto Süper Lig’in bu hafta sonu oynanacak Torku Konyaspor, Fenerbahçe maçı öncesi gerekli tedbirler alınarak, futbolcuların mücadeleci bir futbol ortaya koymalarını bekliyoruz. Artık yeter, bütün Türkiye cumartesi oynanacak bu karşılaşmayı izleyecek, başımız yerde Torku Arena’dan ayrılmak istemiyoruz. Yenilsek bile gösterilen mücadeleden dolayı bu büyük taraftar takımı birçok kez alkışlarla soyunma odalarına gönderdi. Yeter ki mücadeleci bir futbol ortaya koyun ve artık bizleri üzmeyin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Atilla Mert Arşivi
SON YAZILAR