Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

GÖBEĞİMİZİ TRABZON KESTİ..!

GÖBEĞİMİZİ TRABZON KESTİ..!

Galatasaray karşısında ligde kalma adına en önemli sınavına olağanüstü seyirci desteğiyle çıkan Konyaspor rakibine 3-1 mağlup oldu ama Trabzon'dan gelen haberle son anda ligde kaldı. Yani kendi göbeğini kesemedi ama sevinen taraf oldu..

Galatasaray da aldığı 3-1'lik galibiyetle şampiyon oldu.

Öyle böyle değil, adeta kalp krizi geçirten bir süreç yaşandı bir yandan sahaya bir yandan diğer maçlara bakıldı, sonunda ligde kalındı belki ama çok kahır çekti taraftar çok..

Koca bir sezon adeta kahır sezonu oldu ve nihayet bitti..!

İstediğimiz gibi olmasa da..

Onca dedikoduyu çıkartan çamur atmaktan başka icraatı olmayanlar şaştı kaldı tabi ki..!

Büyük heyecana sahne olan maçta Konyaspor çok stresli başladı 8. dakikada Icardi'den önce Hadebe araya çok iyi girdi golü önledi akabinde Abdülkerim'in kafa vuruşunda top direkten döndü..

Savunmada var olan canhıraş mücadele ne yazık ki hücumda görünmüyordu..

Ve dakikalar 29'u gösterdiğinde İcardi soldan yapılan ortaya kafayla dokundu Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü ağlara gönderdi..

Gözler sahada kulaklar diğer stadlardaki o malum maçlardaydı ve tüm rakiplerin galip durumda olması yaşanan stresi daha da artırıyordu..

Koca 45 dakikada özellikle de mağlup duruma düştükten sonra tek bir organize atak yapılamamasını anlamak mümkün değildi. Hele ki hatalı pasla kaleci ile karşı karşıya kalındığında durumun 2-0 olmasını engelleyen Slowik'in başarılı müdahalesi müthişti..

8 dakika uzatma verilen ilk yarıdaki bu hücumdaki durağan oyun endişeleri o strese ekledikçe tarifi zor duyguları artırıyordu..!

Galatasaray'ın topa tamamen hakim olduğu ilk yarı Konyaspor rakip sahada görünmedi bile ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısında Konyaspor Hadebe'nin yerine Damjanoviç değişikliği ile başladı.

İleride daha iyi paslaşarak daha çok görünmeye başlayan Konyaspor oldu ama golü bulan Galatasaray'dı İcardi'nin üstelik topuğu ile attığı golle.

53'te durum 3-0 oldu Berkan Kutlu'nun uzaktan çektiği şutuyla..

Bir anda beklemediği bir golle abondone olan tribünler Trabzon'dan gelen beraberlik haberiyle bir anda 3-0'ı unuttu sevinç gösterilerinde bulundu..!

60'da Ethemi çıktı Muhammet girdi, Oğulcan da yerini Marlos'a bırakırken yedikleri 3 golle sahada adeta şoka uğrayan Konyasporlu oyuncular bir türlü istedikleri oyunu sergileyemedi elbette bunda Galatasaray'ın da çok iyi oynamasının rolü büyüktü.

Cikalleshi de Prip ile değiştirildi ama doğrusu hali kalmayan morali daha da bozulan Konyaspor tribünleri Trabzondan gelen Ankaragücü galibiyet haberi ile adeta yıkıldı kaldı..

78'de Prip'in golüyle umutlandık. Trabzon'dan gelen 2-2 haberi sevinci daha da artırdı hatta..

Konya'da evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Konyaspor, Trabzon'dan gelen son dakika golüyle iyice rahatladı ligde kalmayı müjdeleyen önce 3-2 ardından gelen 4-2'lik skorla..

Konyaspor taraftarı hiç de haketmediği bir oyunla adeta perişan oldu, Galatasaray 3-1 yendi şampiyonluğunu ilan etti Konya'da..

Konyaspor da mağlup olmasına rağmen 41 puanla ligde kaldı, Trabzon'da 4-2 mağlup olan Ankaragücü'nün 40 puanda kalmasıyla düşen Ankaragücü oldu dramatik bir şekilde..

Koca bir sezon adeta kahır sezonu oldu ve bitti..!

Onca dedikoduyu çıkartan çamur atmaktan başka icraatı olmayanlar şaştı kaldı tabi ki..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR