Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Hırs yok azim yok!

Hırs yok azim yok!

Konyaspor Adana Demirspor'u ağırladığı maçta hırstan azimden uzak kötü bir mücadele çıkardı hakem de eşlik edince bu kötü duruma 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Oyunculardaki hırs eksikliği iddiasız olmaktan mı kaynaklanıyordu yoksa teknik taktik yönetimden mi bunu kestirmek çok da zor değil aslında ancak arzu edilen seviyede mücadele edilmemesi çok can sıkıcıydı doğrusu..!!

Maç öncesi Adil, Çekiçi ve Oğulcan'ın sakatlık haberleri gelmesi planları değiştirdi defansta Uğurcan ile başlayan Konyaspor'da Bouchalakis, Melero ve Mahir de 11'de kendilerine yer buldular.

Kaliteli isimlerden oluşan kadrosu ile iddialı şekilde yoluna devam etmek isteyen Adana Demirspor karşısında ilk dakikalarda tehlikeli ataklar üretse de pozisyonları değerlendiremedi, top kayıpları ile dikkat çeken Bouchalakis'in kaptırdığı toptan yediği golle 28'de de mağlup duruma düştü..

Fiziki yetersizliği mi var, eksik antrenman mı yapar bilmiyorum ama bu Bouchalakis bu top kayıpları ile nasıl oynuyor anlamak imkansız, her ikili pozisyonda neredeyse kendini yere atıyor tamam yenilen golde belki biraz faulle karışıktı top kaybı ama bu kadar da mücadeleden kaçılmaz, kaçarsan topu kaybeder kalende golü görürsün arkadaş..!

Enteresan hakem kararlarını izlediğimiz ilk yarıda sahneye çıkan Mahir sağ kanatta kaptığı topla ceza sahasına girmeden sert ve güzel vurdu topu ağlara gönderdi maçta yeniden dengeyi sağladı durum 1-1 oldu..

Maçın 2. yarısı kırmızı kart ile başladı, Akintola Bochalakis'in ayağına bastı pozisyonu devam ettiren hakem Barış Saka VAR'dan gelen uyarı sonrası izlediği pozisyon sonrasında Adana Demirspor'lu oyuncuyu direkt olarak kırmızı kartla oyundan attı..

Bir enteresan karar da 52. dakikada yaşandı, kaleci Sehic rakibin ayaklarından aldığı topu bloke etti hakem Saka penaltı noktasını gösterdi inanılmaz karar sonrası herkes VAR'ın devreye girmesini bekledi ama nafile karar hakemindi neticede..!!

Son derece haksız bu karar değişmedi ve atışı kullanan Ndiaye topu ağlara göndererek Adana Demirspor'u bir kez daha öne geçirdi bu penaltı golüyle..!

Bouchalakis, Mahir ve Pozuelo'yu oyundan alan Stanejovic Muhammet, Bruno Paz ve Muric'i dahil ederek oyunda dengeleri değiştirmek istedi 10 kişi kalan ancak skoru 1-2 yapan rakibi karşısında..

İlerleyen dakikalarda Marlos'u da çıkardı yerine aylar sonra sakatlıktan kurtulan Michalak girdi sol kanada, ancak ne kadar oyuncu değişse de Konyaspor'un oyunu değişmedi eksik rakibi karşısında topa daha çok sahip olsa da ceza sahasında etkili ataklar üretmekten uzaktı bu dakikalarda..

9 dakika uzayan son bölümde de Belhanda sert vurdu kaleci Sehic 3. golü önledi notunu düşmek enteresandı çünkü Konyaspor'dan 10 kişi kalmış rakibi karşısında gol pozisyonları notunu alamazken..!!

Son saniyelerde suni baskı da gol getirmeyince evinde 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı Konyaspor..

Pazartesi günü yayınlanan yazımda da vurguladığım gibi Konyaspor'un gelecek sezon kaderi bugünlerde alınacak kararlara bağlı..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR