Meral Arslan

Meral Arslan

KOCAMAN MUCİZE

KOCAMAN MUCİZE

Yaklaşık bir buçuk aylık hasretten sonra pazar günü tekrar Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaydık Konyaspor’umuzu izlemek için. Heyecanımız geçen haftadan başlamıştı. Artık her maçın değeri daha fazla olduğu için, şehir tam bir birlik havasına bürünmüştü.

Maç çok güzel bir görsel şovla başladı. Uzun süre emek verildiği belli olan koreografi için taraftar gruplarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Açıkçası bu kadar senkronize koreografi ülkemizde rastlanan bir durum değil. Zaten bu konu, ulusal medyanın da dikkatini çekmekte.

Maç ile ilgili başka önemli bir konu, Antalyaspor taraftarının maça alınmamasıydı. Kendi adıma, deplasman yasaklarına kesinlikle karşıyım. Futbol taraftarlarla güzel. Sporun içinde birbirine tahammül edemeyen taraftarlara yer yok. Ancak üzülerek belirtmeliyim ki bu maçta rakip taraftarın alınmaması isabetli bir karar olmuş. Aksi takdirde, gerginlik yaşanması muhtemeldi. İşin gerçeği stadımızda çok güzel bir ortam var. Birkaç takım dışında ne gerginlik ne kötü söz duymak mümkün değil. Bu yazım aracılığıyla, taraftar gruplarından ve yönetimden bir ricam olsun. Bu takımlarla olan sorunlarımızı da çözelim. Konya’mıza da bu yakışır.

Maçın teknik kısmına gelince, hem takım olarak hem de bireysel olarak açık ara sezonun en iyi maçını oynadı Konyaspor’umuz. Hatta bazı oyuncularımız kariyerlerinin en iyi performansını sergiledi bana göre. Takım en iyi oyununu oynamakla kalmadı, Süper Lig ortalamasının epeyce üzerinde kalitede bir oyunla üst klasman bir lig maçı izliyormuş hissi uyandırdı bende. Rakip takımın oyunu soğutma çalışmaları da engel olamadı takımın güzel oyununa. Açıkçası bu oyun hayallerimin bile ötesiydi. Aykut Hoca sen nelere kadirsin dedirtti hepimize. Aykut Hoca zevksiz futbol oynatıyor diyenlerin de maç hakkındaki fikirlerini düşünmeden edemedim doğrusu.

Toparlamak gerekirse, rakiplerimizin de puan kayıplarıyla ligde iyi bir konuma geldik.  İçimizde sakladığımız hayallerimizi daha rahat dillendirir olduk. Yönetim, takım, taraftar birlikteliği ve inancı umut verici. Bunun için takımın rehavete kapılmadan çalışmaya, taraftarın da her koşulda desteğe devam etmesi gerekiyor. Benim teknik ekip ve oyunculara güvenim tam. Taraftar olarak bizler de acımasız eleştirileri kenara bırakıp, desteğe devam edersek hayallerimizin gerçekleşmemesi için herhangi bir neden yok. Artık Konyaspor’umuz için yükselme vakti. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Meral Arslan Arşivi
SON YAZILAR