Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Konya’nın altın çağı

Konya’nın altın çağı

Neyi seçiyoruz? Önümüzdeki seçim neden önemli? Ve buna benzer onlarca soruyu ardarda sıralayabiliriz. Genel seçimlerde yerel yönetim performansı değerlendirmede ilk sırada olmamalı. Önümüzdeki seçim genel seçim bu seçimde değerlendirme yaparken daha genel düşünmeliyiz. Özellikle İlçelerimizde Mahalleleri gezerken gördük ki Ak Parti iktidarları her seçimden önce beklentileri biraz daha artırmış. Büyükşehir yasasıyla şehrin her yerinin merkez mahalleri gibi olması hedeflenmiş ve çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Eksikler yok mu? Tabikide var. Bir geçiş dönemi yaşanıyor ve gördüğümüz kadarıyla bu geçiş döneminde Konya Büyükşehir Belediyemiz çok iyi hazırlanmış bu eksikliklerin neler olduğunu tesbit etmişler belli bir program dahilinde tümünü tamamlamayı hedefliyorlar. Üç ilçede Koordinasyon toplantısına katıldım Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek beyin ve ekibinin derslerine çok iyi çalışmış olduklarını gördüm. Sahaya hakim bir ekip inşallah önümüzdeki dönemde Konya’mızın tüm eksiklerini tamamlayacaklar. Tahir bey toplantılarda önümüzdeki seçimin yerel yönetimle değerlendirilmemesi gerektiğinden bahsederken ‘ Eğer bir eksiklik varsa bunun faturasını bana kesin‘ dedi. Konya için altın bir çağ başlayacak Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve yeni dönem Milletvekillerimizle Yeni Türkiye’de Marka bir Şehir olacak. Yeni Konya için Konya’mızın daha önce Başbakan çıkarmış şehirler gibi eksiklerinin tamamlaması hizmet alma konusunda öncelikli hale gelecek. Kim hangi görüşten olursa olsun bu seçimde Konya’nın kendi evladını desteklemesi lazım.

***

Seçim vaadleri ülkemizde en çok tutan doğal mizah malzemeleridir. Milletin teveccühünü kazanmış yüksek oylarla iktidara gelmiş partiler dışında ayakları yere basana projelerle vatandaşın karşısına çıkan yok denecek kadar az parti var. Seçimlerde oy yüzdesi tek hanelerin alt basamaklarında gezenler hala seçim beyannamelerinde Milletin değerlerini hedef alıyorlar. Nasıl bir mantık ki bu değerlerini hiçe saydıkları insanlardan oy alabileceklerini sanıyorlar? Seçim günü geldiğinde de suçu kendi söylemlerinde değil de trafolarda, çöp konteynırlarında arıyorlar. Seçim kazanmak için seçmenin gönlünü almanız lazım insanların gönlüne hitap etmeniz lazım hizmete talip olup hizmetkar olduğunuzu göstermeniz lazım. Kaynağını bile açıklayamadığınız çifte maaş vaadlerine kanmaz bu millet.

***

Bugün Ak Parti Konya Milletvekillerinin tanıtılacağı program var. Konya’nın ve İç Anadolu’nun en büyük Spor ve Kongre merkezinde gerçekleşecek programa Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da katılacak ve Başbakanımız Konya’mız için birbirinden değerli projelerin müjdesini verecek. İnşaallah hem ulaşımda hem sanayileşmede hem de üretimde önümüzdeki dönemi Konya için altın çağ olacak.

Hayırlı Cuma’lar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR