Mustafa Balkan

Mustafa Balkan

PizzaGate Olayı ve Cinsel İstismar

PizzaGate Olayı ve Cinsel İstismar

ABD “PizzaGate” olayı ile çalkalanıyor.

Almanya’da 9 bin mülteci çocuk kayıp…

Şeytan ise yolun tam ortasına oturmuş, âdemoğlunu baştan çıkarmak için her desiseyi büyük bir ustalıkla idare ediyor.

İki ayaklı şeytanlar, şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler yaparak şeytanın anasına taş çıkartıyor!

 

***

Türkiye’de, CHP’li vekilin “İzmir AB’ye girsin” sözü, tartışılmadan gündemde ancak bir gün kalabildi.

Amerika kamuoyunu oldukça meşgul eden PizzaGate olayı da, bizim ülkemizde, iktidarda olup muktedir olamayan hükümet tarafından apar topar Meclis’e getirilen “Cinsel İstismar” önergesiyle gündemden hemen düşüverdi.

Karaman’daki cinsel istismar ve sapık olayına veryansın eden CHP ile bu olayı dillerinden hiç düşürmeyen laik kesim, ABD’deki üst düzey devlet yetkililerini de içine alan ve giderek büyüyen çocuk istismarı olayına ise, hiç sesini çıkarmaması “çok yüzlülük” olarak değerlendiriliyor.

 

“PizzaGate ” nedir?

Basitçe anlatacak olursak Avrupa’dan kızları çalıp kaçırıp Amerika kıt’asındaki elit kesimlere, nüfuzu olan siyasilere ve çok zengin iş adamlarına çocuklara ilk önce işkence, ve sonra tecavüz edip öldürme ve kanlarını içme gibi Pedofili sapıklıkların yapıldığı insan kaçakçılığıdır.

Olay 1995 yılında Avrupa’dan kaçırılan kızlarla başladı. Kamuoyunda olayın o seneye kadar uzandığı biliniyor.

Olayın merkezindeki müessese (kurum) Pizza Kapısı anlamına gelen “Pizza Gate” olduğu için bu adla basına servis edildi.

 

***

Olayı araştırdım ve karşıma dehşet verici şeyler çıktı.

Satanizm bunun başında geliyor. Şeytan ayinleri, satanist birtakım ritüeller, Obama ve Clınton ile onların danışmanları ve “Özel e-posta” şeklinde Amerikan kamuoyuna yansıyan iddialar ile 0,02’lik bir puan kaymasıyla Amerikan seçimlerinde büyük rol oynayan bir durum…

 

***

Hâlâ dünyanın süper gücü olan ABD’de çıkan bu ahlâksız, edepsiz, insanın kanını donduran olay bizi neden ilgilendirsin ki, diyebilirsiniz.

Burada küçük yaştaki çocukların istismarı var.

Comet Pizza’daki “hilal ve yıldızlar” da insanın ilgisini çekmiyor değil. Küresel bir şeytan olayıyla karşı karşıyasınız…

Amerika’daki bir sitede bu olay detaylı bir şekilde ele alınıyor:

“Her şey Kathryn Tate ile Susan Sandler arasındaki yazışmalarla başlar. Saha evinde siyah beyaz bir kare mendil bulunur. Susan John Podesta’ya ait olup olmadığını öğrenmek ister. O siyah beyaz kare mendilin o “pizza ile ilgili” olduğu ortaya çıkar.

Podesta’nın e-postalarındaki o pizza sözcüğü ise, araştırıldığında daha kötü bir şeyi ifade ettiği keşfedilir.

Kod’lar çözüldüğünde ortaya James Alefantis ismi çıkar. James Alefantis ise, David Brock’un ortağıdır. David, aynı zamanda “CTR”nin başkanıdır. Para aklama ve yasadışı olarak Hillary Clinton Kampanyası ile koordine etmek için yakalanan Süper Bir Pac.

Alefantis, Comet Pizza adında bir restoranın sahibidir. Bu kişi, GQ’nun en güçlü insanlar listesinde 49 numara olarak seçilmiş. ( Fakat tam anlamıyla ifade etiğiniz zaman Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en yolsuzluk yapan 50 kişinin bir listesi olup, büyük bir kulüp.)

İnternet üzerinde paylaşılan bu bilgi trafiği ile herşeyi Alefantis, kontrol etmekle birlikte 850 bin dolarlık para alıcısı kişi ise William Grey olarak adlandırılıyor.”

 

***

ABD'li ünlülere çocuk sattığı iddia edilen Alefentis'e ait olan Comet Ping Pong'in duvar kağıtlarını, edepsiz ve müstehcen olduğu için yayınlayamıyorum.

John Podesta ise, daha önce başkanlık sırasında Bill Clinton'a Genel Sekreterlik yapan ve #PizzaGate skandalının baş döndürücüsüdür.

 

AZİZİM DİYOR Kİ…

Kısaca ifade etmek gerekirse; ABD’de siyasi nüfuza sahip, zengin ailelerden oluşan devlet mekanizması içerisine çöreklenen (ister Cumhuriyetçi olsun, ister Demokrat)bir gurup, sosyal medya üzerinden sızdırılan, adına “PizzaGate” denilen ve ABD’yi sarsan şeytanî bir olayla tasfiye edilmekte.

Küçük çocukların cinsel istismar yoluyla süfli emellere alet edilmesi hadisesi, küresel bir aklâksızlık olayı olmakla birlikte; Amerikan Kapitalizminin çatırdadığı, Batı’da ahlâksızlığın dibe vurduğunun bir göstergesidir.

SODOM VE GOMORE.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Balkan Arşivi
SON YAZILAR