Doç. Dr. Mustafa Topkafa

Doç. Dr. Mustafa Topkafa

Rahatladık

Rahatladık

Konyaspor, sezonun bitimine 3 maç kala ligde kalmayı garantiledi diyebiliriz. Rizespor ile yaptığı maçtan sonra önemli bir yıkıma uğrayan takımımız, Hatayspor ve Galatasaray maçlarının ardından evimizde 5-1 gibi muazzam bir Karagümrük galibiyetinden sonra hem taraftarları hem de yönetimi rahatlattı.

Ligin ikinci yarısında İlhan Palut hoca ile iyi bir ivme yakalayan, sonrasında bu ivmede duraklama hatta düşüşe geçen takımımızın, Karagümrük maçından sonra bu inişli çıkışlı halinin nasıl bir seyir göstereceği tüm taraftarlar gibi beni de meraklandırmıyor değil...

Bu saatten sonra hem İlhan Hocadan hem de Yönetimden beklentimiz yıl boyunca yedek kulübesinde şans bekleyen gençlerimizi sahada görmek olacaktır. Ancak şunu da hatırlatmakta fayda var, alacağımız her bir galibiyetin kasamızı dolduracağını da unutmamalıyız.

Son üç maçımız Göztepe, Trabzonspor ve Antalyaspor ile olacak. Hepimizin malumu bu üç maç da bizim için özel öneme sahip ve ilişkilerimizin iyi olmadığı takımlar ile diyebiliriz. Yapılacak olan bu maçlar da dikkate alındığında  Karagümrük maçı bizim için büyük önem arz ediyordu.

Ligin son haftalarına girdiğimiz şu günlerde ligden düşecek takımların tam olarak netleşmemesi de futbol severleri heyecanlandırmıyor değil...

Belki bizi neden ilgilendiriyor diyebilirsiniz. Ben son hafta oynayacağımız Antalyaspor maçından dolayı bu cümleleri yazma ihtiyacı duydum. Antalyaspor bu hafta Trabzonspor`la oynayacak. Eğer bu maçta yenilirse son hafta bizle karşılaşacak ve bizim galip gelmemiz durumunda düşme potasının en büyük adayı olacak.

Son olarak; yazımı kaleme aldığım saatlerde Yönetim Kurulu, seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı. Taraftarlar, bu kararın geleceğini önceki haftalarda Ekrem Beyin sosyal medyadaki bir paylaşımından dolayı bekliyordu. Alınan kararın şehrimize ve takımımıza hayırlar getirmesini diliyorum.

Seçilecek yeni yönetimden beklenti ve tavsiyelerimiz ile ilgili yazı ya da yazıları önümüzdeki günlerde kaleme alacağım.

Önümüzdeki süreçte daha güzel günleri görmek dileğiyle...

Saygı ve Selamlarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Doç. Dr. Mustafa Topkafa Arşivi
SON YAZILAR