Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

RECEP AYDIN

RECEP AYDIN

16 yaşında babaocağı Çanakkale’den kopan bir futbol sevdalısı.

16 yaşında kendisini Konyaspor’a transfer edenleri kutluyorum.

A takım kadromuza  2008-2009 futbol sezonunda Giray Bulak tarafından alındı.

Üçlü averajla maalesef küme düştüğümüz sezonun son maçında 3-0 kazanılan Ankaraspor karşısında Ünal Karaman’dan son üç dakikada formayı aldı,  A takımımızda ilk kez sahaya çıktı.

2011-12 sezonunda PTT 1. Lig’de Osman Özdemir’den Kayseri Erciyesspor deplasmanında kaptı formayı. Altyapıdan gelen 6-7 oyuncumuzla mücadele ettiğimiz sezonda ilk golünü 2 Ekim 2011 tarihinde Sakaryaspor deplasmanında attı. 7 golle tamamladı sezonu. Play-off’dan dönen takımımızın kadrosunda yer aldı sürekli.

2012-13 sezonunda play-off maçları sonucunda Süper Lige çıkma başarısını gösteren takımımızın temel oyuncularından oldu. 3 golle tamamladığı sezondaki en değerli golü bence Manisaspor ile oynanan play-off maçında Volkan Babacan’a attığı perdeyi açan gol idi. Ars’ın golüyle perde kapandı ve Recep Aydın süper lig futbolcusu oldu.

2013-14 sezonunda Süper lig kadromuzda yer aldı. Ligin ilk maçında 3-2 kazanılan Fenerbahçe maçı ile golle başladığı sezonu 5 golle tamamladı.

Karabükspor’da kiralık olarak forma giydiği 2015-16 sezonunu süper lige çıkma başarısıyla taçlandırdı.

Profesyonel futbol hayatında toplam 157 maçta 19 gol atma başarısı gösteren Recep Aydın 2016-17 sezonunda Giresunspor forması giyecek. Kendisine başarılar diliyor; tekrar Süper ligle sonlanan bir sezon geçirmesini arzu ediyorum. Futbolda da dün yok, bugün var. Avrupa Ligi’nde yer alacak Konyaspor’da forma bulmak bugün daha zor. Hedeflerini büyütür ve çalışmaya devam ederse gelişmesini henüz tamamlamadığına inandığım Recep Aydın’ı tekrar Süper Lig’de görmek sürpriz olmaz… Teşekkürler ve başarılar sevgili Recep.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR