Uğur Özteke

Uğur Özteke

SAHURA KADAR TRAMVAY SEFERLERİNİ ARTIRABİLİR MİYİZ?

SAHURA KADAR TRAMVAY SEFERLERİNİ ARTIRABİLİR MİYİZ?

Bugün önce sizlerden gelen istek ve sıkıntılı durumları yetkililere aktarmak istiyoruz.

 

Dün bir okurumuz saat 01.35’te önce bu fotoğraf karesini bize gönderiyor.

foto-1-307.jpg

Ve ardından da şunları yazıyordu;

“Uğur abi gecenin 1 buçuğunda tek tramvay ile sefer yapılıyor. Çok yoğun bir trafik var ve insanlar buna binmek zorunda. Bizler çarşıda ekmek paramız için çalışıp, sonra sahura yetişebilmek adına Bosna’ya gitmek zorunda olan insanlarız. Eğer bunu da şu mübarek günlerde yetkililere bir iletirseniz çok memnun oluruz...”

.............

Evet biz ilettik görevimizi yaptık.

Büyükşehir’in değerli ve duyarlı yöneticilerinin de bu kadar basit ve içten bir isteği kolaylıkla karşılayacaklarına inanıyoruz.

 

BU DİREK 15 SENEDİR BURADA YATIYORMUŞ

foto-2-268.jpg

İşte yine siz değerli okurlarımızdan gelen fotoğraflar ve durumun hali

 

“Abi bu direk 15 senedir Cumhuriyet Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi Sevda Yolu Sokak girişinde duruyor. Bu durumu size daha önceden de bildirmiştik.”...

foto-3-178.jpg

Sanki biz bunu daha önceden de yazmış gibiyiz. Öyle hatırlıyorum. Yanılmış da olabilirim. Ama bu durumu bizimle paylaşan okurumuzdan bir ricamız var. Bu direk ne direği? Öğrenebilirsek hiç değilse direğin sahibi kuruma bilgi veririz ve direğin kaldırılmasına yardımcı olabiliriz.

 

ARAPÖLDÜREN MAHALLESİ SAKİNLERİ İMAR BEKLİYORLARMIŞ

 

Okurumuz A. Atlantı’nın notunu da yazmaya geciktik. Kendisinden özür diliyoruz. Bu gecikmenin yaşlılığımızdan kaynaklandığını ifade ediyor kendisinden de özür diliyoruz.

A.Atlantı şöyle diyor;

 

“Uğur abicim merhaba. Bizler Meram Arapöldüren Mahallesi sakinleri olarak bizim bu taraflara imar gelmesine rağmen askıya çıkmasını heyecanla bekliyoruz. Yeni tapularımızı almak için uykularımız kaçıyor. Bu konuda Belediyenin değerli yöneticilerinin bize biraz daha hızlı hareket etmesini ve bizlerin yüzümüzü güldürmesini bekliyoruz”.

..........

Okurumuza teşekkür ediyoruz. Ve inanıyoruz ki zaten yazılarımızı her gün büyük bir titizlikle takip eden belediyenin görevli isimleri bu konuda da bizleri de sizleri de aydınlatacaklardır. Ve yine inanıyoruz ki Meram’da sizin bölgede en kısa zamanda hak ettiği değeri kısa sürede bulacaktır.

 

MAHİR BEY HAKLISINIZ KILIÇDAROĞLU’NUN

KUTLAMASINI SİZİN SAYESİNİZDE ÖĞRENDİM

 

Mahir rumuzlu okurumuz önceki gün bize şöyle bir yorum yapmış;

“Yazalım ama bu yorumu yayınlamazsınız her halde. Sayın Başbakana kızıyorsunuz ama siz de Kılıçdaroğlu'nu unutmuşsunuz sayın yazar.”

..............

Haklısınız Mahir Bey, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atiker Konyaspor’u şampiyonluğundan dolayı kutladığını sizin sayenizde öğrendim.

Hem Sayın Genel Başkandan hem de sizin gibi dikkatli okurlardan özür dilerim.

Bir de hani yazmışınız ya “Yazalım ama bu yorumu yayınlamazsınız her halde”...

Bugüne kadar şahsımıza yapılan küfürler hariç hakaret ve mesnetsiz suçlamaları dahi yayınladık. Yayınlamaya da devam edeceğiz inşallah. Çünkü soğan yemediğimiz için ağzımızın kokmadığına inanıyoruz. İnşallah da kokmayacak. Kokmaması için hassas ve dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Yine de Cenab-ı Allah’ım bizleri başımızı öne eğecek hatalardan korusun.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

 

Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin bir anlamı yoktur

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

 

Demiryolu Caddesinde aşırı hız ve zik zak yapmalarla gibi maganda sürücü olmaktan kendimizi kurtarabildiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR