Yusuf Koç

Yusuf Koç

SULTAN 2. ABDÜLHAMİD’DEN İKİ CİHAN SULTANINA -1

SULTAN 2. ABDÜLHAMİD’DEN İKİ CİHAN SULTANINA -1

Sözde İslam adına savaşan terörist gurupların sayesinde tüm dünyada İslamofobi oluşturuldu.   İslamofobi, kelime anlamı olarak "İslam korkusu" anlamını taşıyor. Müslümanlara ve İslam dinine karşı sürdürüle gelen ön yargı ve ayrımcılıktan kaynaklanıyor.

 

Yani Müslümanlara karşı duyulan irrasyonel nefret, ayrımcılık, düşmanlık ve kin besleme anlamına gelmiş oluyor. Bu nasıl bir anlayış ki, hem İslam adına savaşacaksın hem de masum ve korumasız Müslümanların kanını dökeceksin?

 

Zaten batının canına minnet! Mağlup Haçlılıktan, fırsatçı Haçlılara en büyük hediye! Uzun zamandır böyle bir koz geçmemişti ellerine… Teröristlerden nemalanmak diye buna derler. Böylece tüm dünya Müslümanlarına tavır koymuş oluyorlar.

 

Ellerine fırsat geçmişken her türlü hakaretten de geri kalmıyorlar. Ya peygamberimizin karikatürünü ya da Kâbe üzerine domuz resmi çiziyorlar. Bunlar güya demokrat ve özgürlükçü olacak… Sözde diğer dinler, hak ve özgürlüklere saygılı olacaklar! Hepsi kandırmaca…

 

“İsa Efendimiz” dedikleri sözde peygamberlerinin bile emirlerine uygun davranmıyorlar. Bizim İsa Efendimize olan saygımız kadar… Bir Rahiple konuşmuştum. “Sizin peygamberiniz aslında bizimde peygamberimiz olduğunu biliyor muydun?” Diye sorduğumda hayret etti!

 

Devamla: “Sizin İsa Efendinizin öğretileri (Hadisleri), bizim Peygamberimizin hadisleriyle (öğretileriyle) aynıdır aslında! Siz lisanen, biz de amelen ve kalben seviyoruz!” Deyince, bana: “Size baba diyebilir miyim?” Dedi.

 

“Diyebilirsin ama sizin anladığınız tarz da değil!” Diyerek gülümsedim. O da gülümsedi. “Zira sizler teslis inancıyla, bizler de tevhid inancıyla bağlıyız dinimize… O teröristleri bizim inancımızla asla karıştırmayın! Onlar dış güçlerin bir oyunu, manifestosu…” (sessizlik)

 

Doğrusu, İslam dini dünyaya iyi aktarılamıyor anladığım kadarıyla… İslam’ı anlamak ve araştırmak isteyen bazı batılı insanlar, Kuran’ı Kerimi okuduktan sonra hal ve hareketleri hepten değişiyor. Sonra yerinde öğrenebilmek için kalkıp bir İslam ülkesine gidiyor ama sonu hüsran! (devam edecek)

Selam ve muhabbetle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yusuf Koç Arşivi

EDEP!

30 Ocak 2017 Pazartesi 20:32
SON YAZILAR