Meral Arslan

Meral Arslan

TAKIM EH İŞTE, PEKİ TARAFTAR?

TAKIM EH İŞTE, PEKİ TARAFTAR?

10 maçtır kazanamayan, dahası Ankaragücü maçındaki hafif kıpırdanma dışında takımımızda hiç bir istek göremeyen taraftarlar olarak gittik bu haftaki maça. Rakibimizin de ligdeki konumu itibariyle, son derece motive olarak maça çıkmasını bekliyorduk.

Sadece tek maçlık bir konsantrasyon olmadığını ümit ederek söylüyorum ki takımımızdaki istek ve oyun sonuna kadar süren vazgeçmeyiş hepimizi memnun etti. Hem oyuncuların özgüveninin geri gelmesi hem de taraftarın moral bulması açısından güzel bir hafta geçirdik. Elbette, takımda performansı son derece yetersiz oyuncuların olduğu aşikar. Bununla birlikte, sezon sonuna kadar bu konuların fazla üstünde durulmaması gerekir. Zira gelecek sezon için bu gibi durumlar göz önünde bulunduruluyordur.

Takım tamam da taraftar olarak kendimize ne diyelim? Biz iyi oyunu istedik mi bu hafta hatta sezon boyunca? Her şeyden önce inandık mı? Maalesef taraftarın çok büyük bir kısmı maça inanmadan gelmişti. Nasılsa yenileceğiz düşüncesi hakimdi. Maraton tribünü zaten misafirliğe gelmiş gibiydi. Hatta bu tanıma güney üst de dahil edilebilir. Tribünler arası koordinasyon çok zayıftı. Herkes ayrı ayrı bir şeyler yapmaya çalıştı. Sonuç olarak yaklaşık 65 dakika Galatasaray taraftarının şampiyonluk şarkılarını dinledik. Bize hiç yakışmadı bu görüntü. Üzülerek eklemeliyim inansaydık maçtan galibiyet bile çıkarabilirdik. Ben bu taraftarın inanmışlığına alışkınım ve inandığımız zaman neler yapabileceğimizi biliyorum.

Taraftara ayrı bir uyarı daha yapayım haddim olmayarak. Konyaspor’umuzun başarısından başka bizi motive edici şeyler olmadığına eminim. Ancak, bu durum zaman zaman stada farklı yansıyor. Rakibin şampiyonluğu, şampiyonluğu kaçırması, küme düşmesi bizi ilgilendirmesin. Bu yönde yapılan tezahüratlar da bize yakışmıyor hatta olumsuz izlenim yaratıyor. Aslolan Konyaspor'dur.

Bu vesileyle, taraftar gruplarından rica ediyorum. Koordinasyonu sağlayalım. Bölünmüş görüntüyü ortadan kaldıralım. İhtiyaç varsa taraftarı bilinçlendirme çalışmaları yapalım. Bu konuda ne gerekiyorsa hep beraber yapalım. Yönetimden de ayrıca rica ediyorum iyileştirme için çaba sarf edilsin. Kombine ve bilet satış politikaları da dahil her türlü konu masaya yatırılsın. Gerekiyorsa bizlerle müzakere edilsin.

Hep birlikte olduğumuz zaman daha iyi günler göreceğiz inşallah.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Meral Arslan Arşivi
SON YAZILAR