Metin Ortakarpuz

Metin Ortakarpuz

Tebrikler Kocaman, Tebrikler futbolcular…

Tebrikler Kocaman, Tebrikler futbolcular…

Konyaspor Ziraat Türkiye kupasında içinde bulunduğumuz gün itibari ile Türkiye'nin en iyi futbol oynayan ve en çok gol atan takımını sahasında yenme başarısını gösterirken sadece bir maç kazanmadı. Futbolun oynama, isteme şans kadar bir zeka oyunu olduğunu da tüm futbol severlere çaktırmadan gösterdi. Konyasporlu futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri kupanın birinci ayağında 2-1’lik bir galibiyetle Konya’ya döndükleri için yürekten kutluyorum. Yıllarca iyi bir Konyaspor taraftarı ve bir dönem de Konyaspor Kulübü başkanlığı yapmış bir spor sever olarak Lig TV ve atv yorumcularını da bu maçla ilgili yapmış oldukları spor adamlığına yakışmayan ve şahsen de kendilerine asla yakıştıramadığım yorumlarından dolayı şiddetle kınıyorum. Beşiktaş-Konyaspor maçında maç bitmiş Ömer Üründül hala Konyasporlu futbolcuların alın terine saygı gösteremiyor takımımızı ve teknik heyetimizi tebrik edemiyor. Türk futbolunu yöneten ve Türk futbolu adına çeşitli platformlarda söz sahibi olan bu insanları izlerken gerçekten çok üzüldüm. Çünkü bu bir zihniyet meselesi bu zihniyeti kınamakla yok edemeyiz.

Bir küçük paragraf da hakemler için açmak istiyorum. Hakem, çok iyi bir maç yönetmeye çalıştı diyemeyiz. Çünkü hoca rahat değildi ki kafası karışıktı. Bir kırmızı kart gösterdi ki yüzde yüz doğru bir karar arkasından bir kart daha çıkartması gerekiyor. Çıkartsa Beşiktaş’a iki kırmızı kart gösteriş olacak ve haftaya soluğu PTT Lig’de alacak çok yazık MHK’deki arkadaşlarda hakem formda bile olsa tarafsız maç yönetmesine rağmen hakemi cezalandıracaklar. Türk futbolunu yöneten Türkiye Futbol Federasyonu, Anadolu takımlarını bir piyon olarak kullanma alışkanlığından vazgeçmeli. Türk futbolunda üç büyükler hep önde olabilir. Ama adalet herkes için geçerli olmalı. Bir kez daha Konyasporlu futbolcuları ve teknik heyeti kutluyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Metin Ortakarpuz Arşivi
SON YAZILAR