İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Yenemiyorsan Yenilmeyeceksin…

Yenemiyorsan Yenilmeyeceksin…

Önceki haftalarda alınan iki galibiyetin ardından Gaziantep maçını da kazandığımız takdir de takım ve şehir olarak büyük bir başlangıç yapmış olacaktık ama olmadı nasip değilmiş.

Oyunun geneline baktığımız da önceki maçlara nazaran Konyaspor sahada istenileni veremedi ve vasatın üzerine çıkamadı. Gaziantep puanı daha çok hak eden taraf olmuştu ve görünün de bunu gösteriyordu. Konyaspor’ lu oyuncuların maçta tel tel dökülmesinden bu maç ta elimizden gitti düşüncesi hakim oluyordu her kez de. Onun için yenemiyorsan yenilmeyeceksin mantığıyla baktığımızda gerçekten bir puan Konyaspor için altın bir puandır. Hele de o son dakikada ki Gaziantep’ in pozisyonu gol olsa zaten maç bitecek ve sahadan yenik ayrılacaktık. Maçın ikinci yarısında giren Miya gerçekten kendine gelememiş. Sanki o eski Miya gitmiş futbolu unutan başka bir oyuncu gelmiş gibi top oynuyor. Bunun içindir ki Miya ile oynadığımız maçta takım kendini bir kişi eksik hissediyor.

Fakat şu bir gerçek ki bizim gibi Anadolu takımlarına neden böyle genç ve yetersiz hakem veriyorlar. Yoksa Anadolu takımları bu ligler için önemli değil mi?

Hakeme gelecek olursak Guilherme’ye yapılan net kırmızı kartlık pozisyonu sarı kartla geçirmiş ve rakibin on kişi kalmasını engellemiş oldu. Belki rakip on kişi kalsa şu an farklı konuları konuşuyor olacaktık. Aynı şekilde şunu da belirtmek gerekirse Eray’ın bir pozisyonda daha hafa topuna çıkmadan rakip faul yapıyor diye durması akla ziyandır. Allahtan hakem faul verdide gol geçersiz oldu. Bana göre de o pozisyon net goldü.

Bundan sonra önümüze bakmamız lazım. Sıkışık bir takvime daha giriyoruz ve hafta içi de maçlar oynanmaya başlanacak. Önümüzde zorlu bir Başakşehir maçı var ve onlarda fikstür de yukarı çıkmak istiyorlar. En azından rakibimize karşı deplasmandan bir puanla ayrılmak iyi bir sonuç olsa gerek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR