Uğur Özteke

Uğur Özteke

Yeter ki okul de, al sana sıkıntı!

Yeter ki okul de, al sana sıkıntı!

Eğitimcilik yapmasak da kapı gibi Eğitim Fakültesi diplomamız ile Allah için gerçekten bir eğitim gönüllüsüyüz. Bizim eğitim adına sessiz sedasız reklamsız yaptıklarımızı Allah bilsin yeter. Bu düşüncelerimizi ilk günkü gibi muhafaza etsek de eğitim konusunda sıkıntı çok. Dün istemeyerek de olsa bu işin ucunu şöyle bir kaldırdık yaa. Alın size dünden buyana gelenler.

 

foto-1-075.jpg

 

İhsan Özkaşıkçı okulumuzun bahçe kapısı. Bu okulumuzu yıllardır biliriz. Eğitimdeki başarısı ile bölgesinde marka okuldur. Okullar açıldı. Kaç hafta oldu. Bu kapıdan her gün yüzlerce çocuk giriyor çıkıyor. Ama hala bir kapısı yok. Ya Allah korusun yarın bir görünmez kaza yaşansa kim verecek hesabını?

 

foto-2-074.jpg

 

İşte yeni yepyeni bir okul binamız; Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Bu okulumuzun da elektrik sorunu çözülememiş ilgi bekler. Duyarlı veliler bilgi verdiler. İnşallah olacak ama inanın bu okullar bizim. Bizim çocuklarımızın geleceği. Şehir bizim diyorsak eğitimsiz olmaz beyler.

İki sıkıntılı okul haberinden ardından bir okulumuzun velilerinden gelen teşekkürü de yazıverelim. Geçtiğimiz hafta içeriş inde “İsmet Paşa İlkokulu’nun ön sokak rezaleti” diye bu köşemizde fotoğraflı bir yorum yapmıştık.

Polislerimizden Allah razı olsun. Hemen o gün itibari ile gereken tedbirleri almışlar. Bazı veliler durumu bize bildirerek teşekkür ediyorlardı. Biz de Konya polisinin duyarlı müdürlerine ve çilekeş memurlarına şehir ve insanlarımız adına teşekkür ederiz.   

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

“Ne kadar zengin olursan ol yiyebileceğin kadar yersin. Testiyi denize daldırsan alabileceği kadar alır, gerisi kalır.”      

 

NE ZAMAN DAHA İYİ ADAM OLURUZ?

Kadın velilerimiz okul kapılarının önünde uzun uzadıya sohbete koyulup giriş-çıkışları engellemedikleri zaman daha iyi ADAM oluruz?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR