Uğur Özteke

Uğur Özteke

BELEDİYELER AK PARTİLİ OLMAYANLARI MI İŞE ALACAKTI?

BELEDİYELER AK PARTİLİ OLMAYANLARI MI İŞE ALACAKTI?

Bugün yine sizlerden gelenlerle bazı farklı konulara siz değerli ve samımı okurlarımız adına kısa kısa değinmeye çalışacağız. 

ÇEŞMELERİMİZDEN NE AKIYOR?

Sedat K…. İsimli okurumuz bize ulaştı. Ve bakın Ovakavağı Mahallesi sakinleri olarak isteğini bizler vasıtası ile yetkililere nasıl iletiyordu;

“Merhaba sesimiz olmanızı rica ediyorum. Bizler Karatay Ovakavağı Mahallesi sakinleriyiz. Yollarımız perişan. Peki ya halkın çeşmelerinden akan suya ne demeli? Tamam, oylarımızı verdik ama hizmet yok. Lütfen bu fotoğrafları yayınlar mısınız? Bize yardımcı olur musunuz?

 

foto-1-646.jpgfoto-2-533.jpg

...............

Biz ilgilerin bu sese kulak vereceğine inanıyoruz.

DUTLUKIR MİLLET BAHÇESİ İÇİN

VATANDAŞLARIN İSTEĞİ VAR

Reis’in Millet Bahçeleri talimatı ile belki de Türkiye genelinde ilk Millet Bahçesi Konya’da Meram’da hizmete girdi. Nasıl girdi? Zaten Meram Dutlukır mevkiinde Başkan Fatma Hanımın son aşamaya gelmiş bir güzel park çalışması vardı. Reis talimatı verince Başkan Hanım buraya Millet Bahçesi tabelasını takıverdi.

Buraya kadar her şey güzeldi.

İşte yaz mevsiminin ve sıcakların iyiden iyiye insanımıza işlediği bu günlerde akşam hava serinliğinde soluğu bu parkta bahçede almak isteyen okurlarımızdan bazıları bizi aradılar.(Arayan dostlarımızdan birisi de AK Parti teşkilatlarındandır)

Bize iletilen bilgiye göre burada saat 22.30’dan itibaren anons yapılmaya başlanıyormuş. Anons bahçenin saat 23’te kapanacağı yönünde imiş ve bu yarım saat süresince yapılan anons sonunda da saat 23’te bahçe kapanıyormuş. Bizi arayan dostlarımız hava sıcaklıklarının da göz önüne alınarak bahçenin kapanma saatinin biraz daha ileriye alınmasını talip ediyorlardı.      

BAYRAM TELAŞESİ İLE

BİRLİKTE KUTSAL YOLCULUK

İÇİN DE BÜYÜK HEYECAN

Millet ve İslam alemi olarak yeni bir heyecan dalgasının eşiğindeyiz. Bu bayram kurbanlıklar nedeni ile biraz da telaşeli geçecek inşallah.  Bu arada Hac için de şanslı insanlarımız artık son hazırlıklarını yapıyorlar. Kutsal yolculuk için bizimle vedalaşan ve helalleşen dostlarımızın kervanına Büyükşehir Belediyesi İletişim Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı dostumuz Ahmet Bilgiç de katıldı. Biz de kendisine ve tüm hacı adaylarımıza şimdiden Allah kabul etsin diyoruz.  

BU DOĞRU OLSA DA

YANLIŞ OLSA DA

PARTİLİ BELEDİYELERİN

YAPTIĞI YASAL…

Bize iddialı bir iddia ulaştı. Doğrudur. Niye doğru olmasın ki?

Çünkü bu iddiaya günümüzde şaşmamak ya da garipsemek mümkün değil. Ama hep diyoruz ya bizim saf temiz iyi niyetli vatandaşlarımız siyasetin hala nasıl bir oyun olduğunu anlayabilmiş dahası kabullenebilmiş değiller. Biz bunu kendilerine anlatırken de o kadar öfkeli hatta şaşkın idiler ki.

Neyse biz önce bize ulaşan iddiayı sizlerle paylaşalım.

“AK Parti belediyeleri kendi teşkilatlarına mensup elemanları “Kurum Dışı İşçi Alımı” ismi ile birkaç saatliğine yayınladıkları başvurular neticesinde iş sahibi yapıyorlar. Birkaç saatliğine yayınlanan ve AK Parti teşkilatlarına üye olmayan vatandaşlar dışında kimsenin haberinin olmadığı başvurularda kura çekiliyor gibi yapılıyor. En son yapılan alımlarda 35 zabıta, 11 işçi ve Kulu Belediyesine AK Partili işçi alımı yapıldı…”

Biz bu iddiaları şaşkınlık içerisinde dinliyorduk. Yani bizi şaşırtan iddia değil bunun neresi sıkıntılı idi ki?

Eğer CHP’li belediyeler hâlâ AK Parti’ye kayıtlı işçi alıyorlarsa, MHP’li belediyeler CHP’ye kayıtlı ya da İYİ Parti’ye kayıtlı üyeleri alıyorlarsa vallahi ben de onların aklına şaşarım.

Bırakın iddiaları hadi bizim belediyeler de bu dediklerimin tersini bir isim göstersenize bana…

Bu iş böyle baylar bayanlar. Nur içinde yatasıca atalarımız ne güzel söylemişler.

“Bal tutan parmağını yalar”….

Balı tutan vallahi o balı yalasın yeter ki kovana ayağını sokmasın.  

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İnsanlar kendisiyle yalnızdır, başkalarıyla birlikteyken çoğu kişi kendiyle de değildir. Her ikisinden de sıyrılıp, çıkmak gerekir

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Şehir içinde düğün konvoylarına katılan gurbetçi plakalı araçların sürücüleri, bizim kendi insanımızı aratacak şekilde magandalık yapmadığı zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR